ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kariyer.net ve yenibiris.com geldi aklıma ilk olarak. Bildiğiniz düzgün kariyer, insan kaynakları siteleri olarak neler vardır; listeleyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 http://www.secretcv.com http://www.turkcv.net http://v2.mulakat.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kariyer.net yenibiris.com secretcv.com En iyiden en kotuye sıralaması da boyle. Bu 3 unden baska siteye bakmayın pazarın cogu bunların elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 koc, sabancı kendi siteleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 mezun.com var amerika'da yuksek, master, doktora yapmak isteyenler icin. kariyer sitesi değil sanırım tam olarak ama guzel bi kaynak, cok yardımcı olacak bilgiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 monster var ama pek güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Hiç biri işe yaramıyor. Referans olacak bi tanıdık bulmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 torpil lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 en iyi network tanıdık, torpil, vs.dir ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 avrupa ülkeleri için iş başvurusu yapabileceğimiz bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 monster var. bilişimle alakalı olara www.cvzip.com www.jobula.com var ama pek iyi değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 insan kaynaklarında çalışıyorum, bu sitelerden gerisi yalan TR'de Mendoza said: kariyer.net yenibiris.com secretcv.com En iyiden en kotuye sıralaması da boyle. Bu 3 unden baska siteye bakmayın pazarın cogu bunların elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Careerjet Bunu da ben kurduydum. Site zaten 50 den fazla ülkeye hizmet veriyor kendi dillerinde. Ben de türkiye için siteyi geliştirip çevirileri vb yaptıydım londrada iken. Sitenin mantığı tr deki bütün iş ilanı sitelerindeki ilanları toplayıp arama motoru ile dizinliyor ve arama yaptığınızda hepsinde yer alan ilanlardan bulup size gösteriyor. Yani 20 tane site gezmektense orda arama yapın ilanı bulunca doğrudan ilanı veren siteye yönlendirilin Hatta buyrun basın bildirisi altta adım var =) Numarayı aramayın şuan londrada değilim ben çıkmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bu arada kariyer siteleri 2 türlüdür. Monster, Careerjet, Careerbuilder vb siteler arama motoru olarak iş yapıyor. Aynı zamanda doğrudan ilan da alıyorlar işverenlerden. Kariyer.net, yenibiriş vb siteler ise ilanları doğrudan iş verenlerden alıp sitelerinde yer veriyorlar. Dünyanın herhangi bir yerinde iş bakıyor iseniz monster, careerjet vb sitelere bakın her ülke için hizmetleri var arattığınızda o ülkelerde iş ilanı veren sitelerin ilanlarını topluca gösteriyorlar. En çok ilana öyle ulaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar