Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bir yakınım transformers çizgi roman serisini almak istiyor. dreamwave'e ait olanları sanırım. neyse neye ait olduğu önemli değil =) çizgi romanlar üzerine yoğunlaşmış, türkiye'ye satış yapan bir site biliyor musunuz? ya da siz çizgi romanları nereden alıyorsunuz? amazon.com var bildiğim.. başka? spesifik siteler var mıdır bununla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hala satış yapıyorsa gereklişeyler ama en son ne oldu bilmiyorum 12456789 defa mekan değiştirmekten takip edemez olmuştum. arkabahçe diye de ararsan bulabilirsin. Sanırım büyük mavi ayrıldıktan sonra iyice yalan oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 büyük olasılıkla vardır burda http://www.abebooks.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 istiklal'de de robinson crusoe var aslında. o da sipariş üzerine getirtebileceğini söyledi bize de.. yani o getirteceğine biz doğrudan getirtelim diyoruz =) o yüzden yabancı kaynaklı site özellikle aradığımız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 robinson etiket fiyatına getiriyor yani ordan almanız sizin için daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 robinsonun comic dükkanı baya iyi,sipariş üstünede getirtiyorlar diye biliyorum,bir ara bütün berserk serisini almaya niyetlenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 orda tek sıkıntı uzak doğu v.b gibi çok mesafeli yerlerden gelen kitap/comicbook/manga 2-3 hafta gelmesi sürebiliyor ama işte etiket fiyatı olması süper bişey. Birde istediğin her kitabı buluyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Virus said: robinsonun comic dükkanı baya iyi,sipariş üstünede getirtiyorlar diye biliyorum,bir ara bütün berserk serisini almaya niyetlenmiştim Hala alabilirsin dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ankara'da remzi kitapevi var yolun düşerse bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar