Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizgi Roman Satan Web Sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir yakınım transformers çizgi roman serisini almak istiyor. dreamwave'e ait olanları sanırım. neyse neye ait olduğu önemli değil =)

çizgi romanlar üzerine yoğunlaşmış, türkiye'ye satış yapan bir site biliyor musunuz? ya da siz çizgi romanları nereden alıyorsunuz?

amazon.com var bildiğim.. başka? spesifik siteler var mıdır bununla ilgili?
Mesaj tarihi:
hala satış yapıyorsa gereklişeyler ama en son ne oldu bilmiyorum 12456789 defa mekan değiştirmekten takip edemez olmuştum. arkabahçe diye de ararsan bulabilirsin. Sanırım büyük mavi ayrıldıktan sonra iyice yalan oldular.
Mesaj tarihi:
istiklal'de de robinson crusoe var aslında. o da sipariş üzerine getirtebileceğini söyledi bize de..

yani o getirteceğine biz doğrudan getirtelim diyoruz =) o yüzden yabancı kaynaklı site özellikle aradığımız ^^
Mesaj tarihi:
orda tek sıkıntı uzak doğu v.b gibi çok mesafeli yerlerden gelen kitap/comicbook/manga 2-3 hafta gelmesi sürebiliyor ama işte etiket fiyatı olması süper bişey. Birde istediğin her kitabı buluyor adamlar.
Mesaj tarihi:
Virus said:
robinsonun comic dükkanı baya iyi,sipariş üstünede getirtiyorlar diye biliyorum,bir ara bütün berserk serisini almaya niyetlenmiştim

Hala alabilirsin dostum...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...