octopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Herkese selam, bilgisayarıma en az 3 oktavlı büyük tuşlu midi klavye almayı düşünüyorum fakat bu konuda çok cahil sayılırım. Fiyatı abartı olmadan, sadece pitch ayarı olsa bile yetecek, hiç bi artı özellik içermeyen ve güncel (vista64x kullanıyorum tanıması lazım:)) sadece klavye işlevi görecek ve çeşitli programlarda control surface olarak kullanabileceğim bir alet arıyorum. Fiyat olarak en en en en pahalı olarak 400 milyon dedim kendime, ki o bile fazla aslında şöyle 250 milyon civarı bildiğiniz kullanışlı elde kalmayacak home studio klavyesi varsa, daha bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bu hafta içi almayı düşünüyorum bir de buraya danışmak istedim, dükkan dükkan gezip kazıklanmak istemiyorum burada kullananlar var diye biliyorum çünkü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Ps:Arama yaptım fakat spesifik olarak midi klavye ve bu dediğim özellikler için bir başlık bulamadım, varsa affola.
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3407&gid=676 bunu tavsiye ederim. bizim klavyeci beğenmişti.
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://www.compel.com.tr Bir göz at.
octopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 49 tuş veya 61 tuş arasında kaldım. 4 oktav mı 5 oktav mı almalı bilemedim, 100 milyon fark var aralarında. Saolun siteler çok yardımcı oluyor.
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ne tür bi çalışma yapacaksınız?
octopus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Her çeşit çalışma yapacağım henüz alamadım birşey vakit bulamadığımdan. Benim için tek önemi kontrolu sağlasın, kullanımında sorun çıkmasın. Fakat bilgisayarım 64bit ve buna uygun bir alet bulamıyorum gibi geldi?
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 turkrock.com un alım satımını takip et temiz 2.el midi klavyeler var
octopus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 2. el almayı kesinlikle düşünmüyorum, gene de sağol. Benim için şu an önemli olan modelini ve spesifikasyonlarını kesinleştirmek.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bi bilgi vereyimde sonra başın yanmasın,almadan önce,eğer vista kullanıyorsan,alacağın midi klavyenin vistayla uyumlu olup olmadığını öğren.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bi eklemede ben yapiyim; Eger usb midi klavye alacaksan eger, ozaman 64bit olayina dikkat etmen lazim.Egerki normal midi kablosuyla ses kartina baglayacagin bi klavye alacaksan,32/64bit olayi farketmeyebilir,olay sadece ses kartinin midi I/O'larinin olup olmadigina yani ses kartinin destegine bakar.Buarada ses karti olarak ne kullaniyosun?
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 aa ben satiyim, edirol pcr-50 var, hiç kullanmadım hemen hemen. çok büyük zaten böle 1 oktavlık fln bişey alıcam o bile yeter bana. kullanamıorum böle piyano gibi. düşünüosan, [email protected] veya burdan öm ama verdiim mailden msn veya email daha iyi olur=)
octopus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Korax said: Bi eklemede ben yapiyim; Eger usb midi klavye alacaksan eger, ozaman 64bit olayina dikkat etmen lazim.Egerki normal midi kablosuyla ses kartina baglayacagin bi klavye alacaksan,32/64bit olayi farketmeyebilir,olay sadece ses kartinin midi I/O'larinin olup olmadigina yani ses kartinin destegine bakar.Buarada ses karti olarak ne kullaniyosun? onboard bi ses kartı var soundmax diye bir şey. usb den bağlamayı düşünüyodum. 64bit vista için bi türlü uyumlu bişey bulamadım doğrudur, en basitinden bi ses kartı almak gerekiyo sanırım.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ses karti almazsan midi klavye almanin pek bi mantigi yok zaten.Cunku midi klavye ile birlikte kullanacagin seslerde baya bi latency(gecikme) olacaktir,bu sekilde de calmanin yada kayit yapmanin pek mumkunati yok zaten midi klavye ile.Oyuzden olaya ses karti ile baslamak daha mantikli bencede.Ses kartinda midi giris cikis olursa ozaman 64bit olmasida klavyenin uyumlulugu acisindan pek biseyi degistirmez muhtemelen.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 özellikle onboard ses kartı ile çok yalan olur latency yüzünden
Öne çıkan mesajlar