Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 coil gun olarak deil de bildiğimiz "Rail Gun" olanını ocak 2007 de amerikan ordusu yaptı. Manyetik alan ile hızlandırarak çok yüksek hızda mermiler elde ettiler prototip olarak. Ulaştıkları mermi hızı 8000mil/saat falandı. Tam olarak geliştirdikleri zaman 13000 e çıkabilecekmiş. Savaş gemilerine falan koyulacak, ardarda 3 tane tankı delip geçebiliyor. Baya bi araştırmıştım geçen yıl. Hatta şu japonların uzay asansörünü yaptıkları zaman, Rail Gun a dönüştürüp gezegenimizi Star Destroyer a dönüştürme hayalimi sinaya anlatmıştım :p Gezegen patlatır eğleniriz. edit = Venator'un videosunda 5500mil/saat falan diyor hızına. Ben öyle hatırlamıyordum, yanılıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hamdolsun 3.dünya savaşı teğet geçerse bunların harbi daha büyüklerini, daha da gelişmişlerini görebiliriz. wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kuzenle daha fazla kondansatörle denedik geçen gün ama yaptığımız bobin gene dandik oldu sanırım, bi milim bile oynamadı yerinden . kuzeninde çarpılıp elini feci yakması cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 leoneo5 said: ne bunun çalışma prensibi şimdi ben çakamadım? Elektromanyetikle alakalı. Bir telden akım geçtiğinde telin çevresinde dairesel bir manyetik alan yaratır. Akım geçirdiğimiz teli bobin şeklinde sararsak oluşan manyetik alanı odaklayıp bobinin ortasındaki tek bir hat şekline getirebiliyoruz(diğer bir deyişle düz tel dairesel manyetik alan yaratıyosa teli dairesel hale getirerek manyetik alanı düzleştirebiliriz) Manyetik alanlar manyetik metallere etki ettiği için, bu oluşan manyetik alanda hız kazanıyolar, gauss gun olayı da mermileri bu kuvvetle hızlandırmakla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 5640 mph. ananı avradını. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bende geçen süre zarfında silahımı çok geliştirdim. Şaka maka bi sene yakın olmuş daha dün gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Nelerini geliştirdin? Neler elde edebildin? Neyleri oynatabldin? Kaç kuzen daha telef ettin, mındar ettin? Bende iki tane işe yaramaz kuzen var, feda edebilirim. Bunların cevabını ver pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bobini elle mi sarıyorsunuz? O yüzden işe yaramıyordur bobinler büyük olasılıkla. Köprü tarafından bankalar caddesine girince, 1. ya da 2. sokakta yokuşun başında giriş katta bobinci vardı, sardırın istediğiniz kadar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar