Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 cewap beklıyorum baqalım hayırlısı herseyı cözecek cewap olcak bu...[signature][hline]|Pyro|
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bilmiyorum böyle mi olmak daha iyi,yoksa böylemi ......
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 1 saat geçti kızdan cevap yok yarın yuzume sölicek herhalde.."ben ayrılmak istiyorum" diye :([signature][hline]|Pyro|
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ayrılmak istiyosa ayrılacaktır daha üzülerek ısrar ederek biyere varamazsın tekrar kazanıcam diyede boşu boşuna kasma nekadar üzülsende sakin olmak ve olgun karsılamak en iyisi ki ozaman değiştigini farkeder .[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 abi, biraz dilbilgini geliştirsen süper şeyler yaparsın sen aslında, bırak bu kızı sen. hem bak, böylece gerçek alem dışında, bir de sanal alemden kız arkadaş kapma potansiyelin de güçlenir. ancak ne yazık ki bu dilbilgisi ile iletişim kurman güç. özellikle şu mesajını okurken, kendimi sonu bilinmez, ağır bir felsefe kitabı içinde sandım: said: Pyr0, 06 Mayıs 2004 09:19 tarihinde demiş ki: inan abi ii hoşta dun neler oldu bılsen :) bu yorgunum demek flm ayrılalım demekmıs megersem..hatta aksam beraber dısarıya cıktık ark.lar flm benm kız da var erkek ark.lar kız ark.lar flm o sırada bı erkek ark.ım geldı sız ayrldınız mı dedı bende yoo nerden cıakrdım dedım sora gıtmıs bunu dıen erkek ark. en ii ark.ıma sölemıs bana kız böle böle ayrıldık dedı dıe demıs.bnm ark.da gıtmıs kıza sormus ayrıldık demıs erkek ark.ım geldı bana ayrıldınız mı dedı yok olm nerden cıktı dıyorum.sora gıtmıs kıza demıs cocuk daha ayrıldıgınız bımıo demıs.neyse bısı odu kıza bısıd edım ters cvp verdı ii dedım bende ark.lar ilerde duruodu 3-4 u onnarın oraya gıttım aradan 4-5 dkg ectı bu geldı.koluma gırdı , omzuma yaslandı elimden tuttu cektı bıraz uzagı goturdu ben sana bugun yorgunum ayrılalım demısdım ya ben senden ayrılmak ıstemıyorum dvm etmek ıstıyorum dedi ( işin komıgı ayrılmsız hbrım yok :) ) bende olur dedım neyse sarıldık flm...ama kız chok deısdı bnm asık odugum kız deıl en azından bana karsı...yolda sarılarak yuruduk hep bısı odu bısı dedım baydın benı ya sıkıldım flm dedı ama cıddı anlamda saka da deıl...ii dedım bıraktım orda erkeklerın yanına gıttım...bnm erkek ark. yolda konusmus bunla kız bımıorum sevıyor muyum sevmıyor muyum emın deılım artık demıs...erkek ark.ımda bana söledı bunnarı önunde 1 ay veya daha kısa bı zmn var deısıp ıyı kullanırsan bu ılıskı dvm eder ama bu oguz olmaya dvm edersen bıter bu bı aya belkı 1-2 haftaya dedı...aksam eve gırdım flm 15 dk gecdı kız bana msj attı oguz hayat senın kısılıkte senın ama kendını ark.larına ezdırme , gaza gelme sadece kendın ol bunuda ben ıstedıgım ıcın yabma kendın ıcın yap.. die msj atmıs...butun gece dusundum ruyama bıle gırdı deişicem ama nasıl...cıvıklıgı.irenc esprileri bırakıcam,ark.lara sölıcem bana rtık böle böle sakalar yabmayın, ama kurtarır mı? bu arada kız ben ne dersem evt dıo bıraz karsı cıksın sahıplensın demıs ark.a... :(
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 dilbilgisine kafam girsin okulda ztn ona kasıyorum ben burda nete kafamı dagıtmaya , derdimi cözmek ıcın yarım almaya gelıyorum sen dilbigisi diyosun![signature][hline]|Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 08 Mayıs 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yanlız bombaci cidden haklı :) yani nasılsa benim real de hızlı konusmamı cok az kişi anlıyorsa seninde su uuzn yazılarını ondan daha az kişi anlıyor emin ol :) harbici bayadır tanırım seni ama zorlandım bende neyse cnm kafan nasıl karıısk ne duygular ile yazdın belli zaten nedeni de bu diyorum o yüzden cok sorun degil ama düzeltirsen güzel ve akıcı olsun hoş durur[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ağbi, kafanı dağıt, güzel de; bu "kafa dağıtma" işini diğer insanlarla iletişim kurmaya çalışarak yaptığında anlaşılır olmak/olabilmek daha hoş olmaz mı sence? zira iletişim kurmaya çalıştığın insanlar da kafa dağıtmak isteyebilirler belki, değil mi? ancak sen yazdıklarını, "bir sefer okumayla anlaşılmayacaklar" kategorisinde yarıştırmakla, insanların bu haklarını gasp etmiş bulunmuyor musun? ha, dersin ki "beğenmeyen okumasın kardeşim!?". eh ama, biz beğenip, beğenmeyeceğimizi, yazıyı okumaya kasmadan nasıl anlayabiliriz ki? -değil mi erdener abi? -kes
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 sorry... su 3-4 gündür ben bile kendimi tanıyamıyorum açıkçası...birden sinirlenmeler , ark.larımı kırmalar (gerek nette gerek real de )[signature][hline]|Pyro|
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bosh ne demek yav "benim yakışıklı karizmatik doguscanimi gördünmü" bana sölicek bi sevgilim bunu varya snde yüzüne carparim o lafi.. alttan alip kizi simartcak laflar etmem kiz ayrilcaksada ayrilir hatta bu tarz bi laf eden bi kizida uyaririm baktim cak cak edio hadi kızım hadi alma zamanımı der yollarim nedir yani.. ne bizim icin kizlar ölür ne biz kizlar için ölürüz biri gider 284032 tanesi siraya girer.. hem sende deneyims ahibi olmuş olursun yüz vermicen bu cinse hakettigi kadar anca.. fazlasinda ay bu iliski beni sıktı ayaklari breh breh..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 aşık olunca :([signature][hline]|Pyro|
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 aynı sorun bızım hatunla var kardıs ıkımızde bırbırımızden cok saguk davranıyoruz neden bılmıyorum sanırım son anlamsız ayrılıktan sonra barısmamalıydık :-/ yarın konuscaz bırbırımze sorunları anlatcaz acık olcaz bakalım sonuc ne olcak bence sende aklına gelenlerı soyle ne gelıyorsa dusunduklerını anlat yeter o[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sonuç: ayrıldık :( bitti bu iş :([signature][hline]|Pyro|
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya pyr0, kızlar böyle varlıklar. yüz verirsin, onları kırmamak için evet dersin, herşeyime evet diyo olursun, soğurlar. zıt gidersin, karşı çıkarsın, çok kaba bir insan olursun, soğurlar. ya ben bunu çözemedim :) bazı kızlarda böyle sorunlar var :) ne yapsan beğendiremezsin. aşk önemli birşey tabi, ama şöyle düşün: bu kişiyle zaten nereye kadar gidebilirdi ki? emin ol bi süre sonra sende bayıcaktın. hatta baymışsın, baksana haline. ya eğer kız arkadaşın varsa onunla ilgili birşeyin kafana takılmaması lasım. içinin rahat olması lazım. ama sende sürekli bir sıkıntı var zaten. kendin dedin değişmiş fln diye. kendini üzmeye değmez. bak birisi (yada herkes :)) ne güzel söylemiş: birisi gider 268843 tanesi gelir... bir tarafta aşk bitmişse ilişkiye hiç uğraşma zarar görürsün. ha sonra tekrar başlar o senin bilceğin iş... takmaaaa......[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 dile kolay hocam :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya abi biliyorum bende yaşadım hatta aynı nedenden dolayı terk edildim herşeye evet dediğim için sonra tıpış tıpış peşimden koştu ama takma abi inan başkaları çıkıyo ya...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bu totına msj atıp yardım etmeye calısan herkesede tskler bi işe yaramadı ama :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Öne çıkan mesajlar