Npc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Su evlerin bazılarında sadece kapı ve tabela geliyor kurunca duvar fln olmuyor onları ben mi biryerden bulcam sorun nedir? eger bir yere eklemem gerekiyorsa onları gönderebilirmisiniz cözemedim :):) Misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bu senin ultima klasorunle ilgili yani buyuk ihtimal mul dosyasindan kaynaklaniyo bunu icin yeni bi verdata mul dosyasi indirmen gerek ama sitesini bilmiyorum.[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 www.hardgamer.com dan bulabilirsin Dosyalar bolumu var dosyalar boluımunde hues.mul vede verdata.mul dosyalarını ultima online klasorunun icimne atarsanız tahmin ediyorum acılır[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar