Pluton Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Şimdi efendim FF3 ve Chrome'de tam uyumlu çalışan web sitesini IE7'ye uyarlarken herşey bitti tek birşey kaldı ve tamamen gıcık oluyorum. http://www.7indir.com/doogle adresinde (Sadece IE7 ile bakarsanız) sol ve sağ blokların en altında birer parça var 30dk'dır uğraşıyorum hiç bi netice alamadım. Buda sol ve sağ bloklarımın cssleri.. #left_block { float:left; background-image: url('content_background2.gif'); background-repeat: repeat; width:170px; margin-left:2px; padding:10px 0px 0px 0px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; font-size:12px;} #right_block { float:right; background-image: url('content_background2.gif'); background-repeat: repeat; width:170px; margin-right:5px; padding:10px 0px 0px 0px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; font-size:12px; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya bu arada yanlış yere açmışım dalgınlıktan Donanım/Yazılım bölümüne modlar taşıyıverirse sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 background repeat i kaldir, onun yerine her bir elemente ayri bir background ata ve repeat i no-repeat olarak ayarla. 1. eleman 2. eleman 3. eleman table ve tr style larinida sen ayarlayiver iste bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Yine bir css sorunu ile karşınızdayız.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar