irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bir site için webmaster arıyorum, hayrına yapacak cok teferuatlı birşeyler istemiyorum. Online radyo üzerine kurulacak. Kendisinide ekibe aliriz, profesyonel olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Site içeriğinden biraz bahset. Kimse hayrına ne yapacagını bilmedigi bi ise atılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Online radyo olacak, günün 12-14 saati canlı yayın yaplıcak, 15-16 tane tecrübeli dj ler bulunuyor, istek parça özelliği olacak, tek tusla bizi dinleyebilecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 peki webmasterdan ne bekliyorsun? sadece "dinle" linkini koymasini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 dinle linki kolay ya Dinleyin layn! tamamdır aramana gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 güzel yakışıklı bir ana sayfası olsun, ilerde reklam alacağımız zaman oraya koymayı bilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oha spesifakasyonda bildiriyor bide.. saatini $10 yaparim, ama hireacoder da daha ucuzlarini bulabilirsin, hindu falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 irmakseverak said: Bir site için webmaster arıyorum, hayrına yapacak cok teferuatlı birşeyler istemiyorum. Online radyo üzerine kurulacak. Kendisinide ekibe aliriz, profesyonel olmasına gerek yok. Hem diyorsun ki hayrına yapacak bu işi, beş kuruş para vermeyeceğim bide teferruatlı birşeyler istemiyorum diyorsun değil mi ? Hem de, irmakseverak said: güzel yakışıklı bir ana sayfası olsun, ilerde reklam alacağımız zaman oraya koymayı bilsin.. Yakışıklı bir sayfası olsun diyorsun. Teferruatsız bir iş Ücret ödemiyorsun Yakışıklı bir ana sayfa Bir de ekibe alıyorsun. Ekibiniz varsa orada ki elemanlara yaptır o zaman arkadaşım ? Böyle bir amele bulursan öp'te başına koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bulundu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar