pipican Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sphere 55i için full world sitesi biliosanız yazın lutfen full world derken spawlar fln tşkler saygılar baggio kızcak gine topicten arat diye arattım 55i için bulamadım saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bi script yazdım eksik yoktur ama fazla bişiler ola bilir [ITEMDEF i_Hattori_Hanzo_kilici] Name=Hattori Hanzo Kilici ID=i_katana Resources=i_katana,i_scroll_Flamestrike,i_scroll_poison VALUE=20000 ON=@CREATE Hitpoints={70 80} COLOR=089 dam=60-70 HİTPOİNTS=600-700 weight=20 skill=100.0 tactics, 100.0 swordsmanship, 100.0 paryying ATTR=attr_magic MOREX=s_energy_bolt MOREY=100.0 MORE2=40 ON=@EQUIP src.int=( +50) src.dex=( +50) src.magicresistance=( +100) src.swordsmanship=( +70) src.parrying=( +100) return 0 ON=@UNEQUIP src.int=( -50) src.dex=( -50) src.magicresistance=( -100) src.swordsmanship=( -70) src.parrying=( -100) return 0 [eof] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eksik booooooooollllll coooooooooookkkkkkk =) skill ne abi :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya yazdım işte öle bişiler ama çalısıo bi dene bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 o skill kullanmak için 100 tactic fln isteo diye yazdım heuhe yannıs yaptım ama galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 [ITEMDEF i_Hattori_Hanzo_kilici] Name=Hattori Hanzo Kilici ID=i_katana Resources=i_katana,i_scroll_Flamestrike,i_scroll_poison VALUE=20000 Type nerde? ON=@CREATE Hitpoints={70 80} COLOR=089 dam=60-70 HİTPOİNTS=600-700 BUNEEEEEE!!!!!! 2 tane var 2 satır yukardada var??? weight=4 skill=100.0 tactics, 100.0 swordsmanship, 100.0 paryying müheheuuhe buna koptum zaten :D ATTR=attr_magic MOREX=s_energy_bolt MOREY=100.0 MORE2=40 ON=@EQUIP src.int=( +50) src.dex=(int> +50) burda hata var c/p doğru yapmışsın ama orası dex olcak :D src.magicresistance=( +100) madem magic resistance ı artıracan sadece src.magicresistance miktar yazsaydın src.swordsmanship=( +70) Aynısı src.parrying=( +100) Aynısı 2 ON=@UNEQUIP src.int=( -50) src.dex=(int> -50) burda hata var c/p doğru yapmışsın ama orası dex olcak :D src.magicresistance=( -100) madem magic resistance ı artıracan sadece src.magicresistance miktar yazsaydın src.swordsmanship=( -70) Aynısı src.parrying=( -100) Aynısı 2 ehehe baya hatan var hadi gayret göstr biraz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tamam bab kızma alalal bidaha yazmam olur biter derrmişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 abi biraz gayret göster dedim fazla sorun yok herzaman olur bendede olur afallarım bazen kafa yerinde olmaz hehe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya tmm sen bırak sript flnda su spawnlı dunyayı nerden bulcamı söle sende varsa veriver bi zahmet pls bab Th3 k3nk bak sitenede girdim ama bişi yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 site daha under cons arkadaşım geliştiriyorum bu arada www.paticik.com/scripts den full world diye aratırmısın?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 arattım bi dunya var diyo tıklıyorum site açılmıyo bide nbl scriptlerini yukledim bi suru hata verio item hatası bişi olmaz dimi onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 uP world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 world[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 worth bu world de neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 uo developersde var. Linkini arama butonuna yazmıstım.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 npc felan filan yaratıklar cart curt işte birazcık world build var. brit mezarı düzeltirsen idare eder.brit mezara spider oymuşlar :) onun dışında birazcık destard alabalık olmuş.onları bi aç belli başlı şehre yere git görürsün zaten hayvan spawnları felanda hazır var.must felan artık istersen sen koyarsın atlar lamalar var konulmuş[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar