SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bu sene Kore oscarlarında en iyi film ödülünü alan polisiye gerilim filmi. İnsanı sinir harbine sokabilir söylemesi..imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 muhteşem tek kelimeyle. bayadır polisiye gerilim arıyodum böyle. fazlasıyla kesti beni. bu tip film önerilerine açım açığım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Genel olarak temasi nedir ? Trailerdan pek çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=20278668737 Bilerek gaza getirme durumu değilse bilemeyeceğim ama yukarıdaki linkte yazana göre pis Amerikalılar bunu da remake'leyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 güzel filmdi bu ya, "gerilim" sözcüğünün hakkını veriyo kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar