ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Açık ve net şekilde söylemeye çalışacağım. Bu kadar kaliteli grup ve kişilerin çıkacağı bir yerde Nez'de kim ? Bu hangi Nez bizim orasını burasını sallayan mı ? hehehe :D
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 NeZ göze ve kulaa hitap edio öle deme heh[signature][hline]Guinessa Elph çençantiris of hibby exc - retired
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya bırak nezi de sen festivaldeki diğerleriyle ilgilen[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ilgileniyoruz zaten de ne gerek vardı anlamadım uriah heep'ten önce Nez... hayda demek hakketen oymuş. Şok . neyse yinede bu aralar yapılan en iyi festivallerden biri bence.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bu arad diğer gelenler kimler???[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ilgi odagi olabilir mesela :) kadin dansoz yaa![signature][hline]
Bendekar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Rock'n Harley festivaline katılacak gruplar:Uriah Heep, Nez(!), Moğollar, Şebnem Ferah, Kurtalan Expres
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 2side göze hitap ettiğin için ;-).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bi de nez sings rock yazmışlar. (anneee ben metayci oydum)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bir de sırf uriah heep çıkıyor diye nesi iyi oldu anlamadım. RSF var o boru mu?[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
narin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Nez ile harleylerin tek ortak noktası var... :lol:[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Nez gelmicek de kim gelicek? Alala size de bir şey beğendiremiyoruz :D[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar