toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Achievement icin questleri tamamlamak istiyorum da howling fjord'a hic gitmemistim 80 olana kadar. simdi 70 quest falan iskence cekerek yaptım, mouseu npc'lerin uzerinde gezdirerek. Low level oldugu icin mark cıkmıyo kafalarında, onu gostertmenin bi yolu var mıdır? yoksa ben ne halt edicem, butun questler zincirler tamamlandıktan sonra acılıyo. kamplara gidiyorum, 2-3 quest veren ancak bulabiliyorum bitiyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 minimapte seçenek var öyle. hani repair, flightmaster, mine, herb filan işaretlemesi için seçtiğimiz daire var ya, orada low level questleri göstermesi için işaretleyebilirsin. diğer bir seçenek ise mobmap yükle. istediğin kriterlere göre questlerin yerlerini gösterebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ikisini de yapıcam cok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bu yeni track seceneklerinde low lvl quest için ayar var. ben de yeni gördüm onu çok rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Cartographer_QuestInfo bu addonu yukle nokta nokta gosteriyor.Ayrica questhelperla birlikte sorunsuz da calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bak bu gayet iyi oldu questlerin achiv lerini sorunsuz bir şekilde yaparız artık.Teşekkürler siliyit bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 eğer minimap üstündeki gösterme zamazingosu işe yaramazsa wowa repair at o zaman düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yahu bi mapteki yapamadıgımız questleri görme imkanı veren bi addon bi imkan yok mu devlet bişi yapsın buna. blade edge in ortasına mıçıcam yeter baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar