alperozg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ekstreye baktığımda banka bende 15 ytl kart parası çekmiş, buna itiraz edip geri alma şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Yargıtay'ın bununla ilgili kararı vardı, eğer imzaladığın sozleşme bilmem kaç puntodan küçük harfle yazılmış ise geri alabiliyorsun. Araştır biraz nette bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kişisel mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 evet benden de bi 15 bi de 3,5 mi ne çekmişler kart ücreti die.. arıcam tehdit edicem kaparım lan kartı dicem de diyemiyorum zaten 750 limilti kartta kullanılabilir limit -45 falan sdas sdas sdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 belliki adam kişisel sorun haline getirmiş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 aradım bankayı kızdım biraz ama işe yaramadı :) bi ton mazeret türettiler bi sürü taksit yapılıomuş kart sigortası varmış, çok avantajlı seçenekler sunuyormuş vs. yıllık ücreti o kadar tutuyor bunların dedi.. neyse yinede araştırmaya devam alırım belki parayı.. konu yeri yanlışmış, açıcak başka yer bulamamıştım, konu dışına açılcakmış neyse artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bi de şikayetvar.com'u dene, ordan kesin sonuca gidebilirsin zaten pek çok kişi var böle mağdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar