kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bu nasıl iş anlamadım hehe bs playerda dizi falan izlerken yavaşlıyor takılıyor, senkron hatası oluyor oluyor da oluyor bi ton şey formatlamadan evvel gayet hızlı çalışıyordu pc tamam günümüz teknolojisinin 2134324 sene evvelsi bir makina kullanıyorum işimi görüyordu az çok şimdi onu da göremiyor iyice çöplük hale gelmiş şöyle bi ss aldım neler ram yiyiyor makinada diye ama bişey anlamadım; son olarak kullandığım emektarın özelliklerini yazayım: p4 1.4 ghz 512 sd ram geforce 2 mx100 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 windows 98 falan yükleseydin o makineye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 senelerdir xp kullanıyorum hocam gırgır geçeceksen başka kapıya alalım seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 gırgır geçmiyorum. xp deki driverları da var win98 in eksigide yok bana kalırsa 512ram ile xp kullanmak yerine win98 yukleyip aynı yaptıgın işleri yapabilirsin boylece biraz performans artısı saglayabilirsin rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 eralp aga evdeki "p4 1.8 ghz 384mb ram geforce 2" makinada xp kurulu, gayet rahat çalışıo. bence antivirüsün ıbır zıbır network işlemlerini kapat. hatta komple sil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 silecem lan antivirüsü falan. yeter. zaten açtığım konulara bi tek ginaly yazıyor o da dikkatimi çekmedi değil dfds sağol jedi. 98'e uyumlu programlar çıkartmıyorlar artık bildiğim kadarıyla o yüzden pek mantıklı görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 virus programı kullanma dediği gibi. neydi o programın adı cc cleaner mı ne o tarz ufak programlarla manuel olarak taratırsın arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ie 7 yi nasıl eski haline çevirebiliriz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 o makineye kuruyorsan windows performance edition kursana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 o ne ki ? bi de mum ie7'yi nasıl ie6'ya çeviricez bilgin yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 512 ramli makinaya Xp gayet güzel gider. Ama işte aktif olarak çalışan programlara dikkat et. Mesela nod32 kullan antivirus için. Ne bileyim başlat çubuğunda sağda ne kadar az program çalışıyorsa o kadar iyi. Sonra bsplayer yerine başka playerlar dene vlcplayer dene gomplayer dene. Mesela ben gomplayerda hd film laptopta izleyemezken vlc player ile izleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kingpin said: o ne ki ? bi de mum ie7'yi nasıl ie6'ya çeviricez bilgin yok mu ?Program ekle kaldirdan ie7'i sil. Xp'de böyle idi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 videolar icin codecleri yukledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 çalıştır>>msconfig>>başlangıç ordaki çoğu şeyin tikini kaldırıyorum mesela ben. bluetooth ve rundll gibi bişi kalıyo sadece tick atılı. onun dışında antivirus falan kurmuyorum hiç. film izlerken falan da media player classic kullanıyorum. p4 2.6ghz, 512ram, 256mb a9250 ekran kartı ile gayet rahat kullanıyorum xpyi.yavaşlama falan 30-40 sekmede aynı anda facebook açıksa falan oluyo. onun dışında pek bi sorun olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 benim de ram 512. bilgisyarım sağ tık > Gelişmiş > performans buraya gir mesela gereksizleri kapat. ondan sonra mesela xp'yi civcivli kullanıyosun gördüğüm kadarıyla. çok gereksiz. masaüstünün boş bi yerinde sağ tık > özellikler > görünüm tabı > pencere ve düğmeler i windows klasik yap. ccleaner sanılanın aksine registry temizlemede çok başarılı değil. registry mechanici ara sıra çalıştırmak iyi oluyor. yeni programlar kendini daha hızlı açılabilsin diye sinsice açıyor arkaya bi miktar. mesela adobe reader. sonra diğer systray deki gereksiz şeyleri kapat mesela. böyle herkesin evdeki malzemelerle yapabileceği ufak değişikliklerle xp 512 ramde canavar gibi çalışır efendim. saygılar sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar