Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın bir numaralı kariyer sitesi türkiye'de


turambarturin

Öne çıkan mesajlar

monster artık türkiye'de. ben biraz inceledim siteyi, bariz diğerlerinden çok farklı; sadece CV doldurmanın ötesine geçmiş adamlar, işi sosyal ağa döndürmüş durumdalar. ancak beni en çok cezbeden özelliği ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve diğer 48 ülkenin iş ilanlarına başvurulabiliyor. Şiddetle tavsiye ediyorum efem.

www.monster.com.tr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kilciklik etmek istemem ama baya bi reklam gibi duruyor mesajin.

Bunun disinda, ABD'de olsun Almanya'da olsun is bulmak istiyorsan, onlarin bolgesel kariyer sitelerine basvurman gerekli. Buradaki Monster'dan adam gitmis basvurmus kimsenin umrunda olmaz. Onu gectim NY'da oturup DC'deki ise basvursan bile seni kaale almazlar. Adamlara "girersem tasinirim" tarzi seyler soylemen bir ise yaramiyor yani.

Son olarak da 1 seneye yakin Monster kullandim. AJAX'li sisteme yeni yeni geciyolardi (sistemi yapmak icin yeni adam ariyolardi). Yani abarttigin gibi dev falan degiller. Onlardan cok daha iyi is yapan firmalar var.. Sadece server'larini Afrika'da tutup ucuz isci calistiriyolar, artan parayi da tanitima harciyolar ;). Saka bi yana, Turkiye'de buyumeleri tamamen anlasacaklari firmalara bagli. Kariyer.net'in SecretCV'nin veya Yenibiris.com'un mevcut durumlarina gelmelerinin tek nedeni belli basli firmalara duzgun teklif sunup, o firmalarin adam alimlarini bu siteler uzerinden yapiyor olmalari. Her ay 100 kisiyi ister cikarip yenisini alan bir iki firma bagladiklari zaman zaten cark donmeye basliyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...