MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 worde denklem eklemem gerekiyo biraz arastırdım Equation Editor die bi olay varmıs yalnız word uzerinden bunu yuklemek gerekio ama yukleyemiyorum. nasıl bişey yapabilirim başka bi şekilde yazmak yada ne biliym bi olayı varmı bilmiyorum yardımmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tamda üstüne sordun bu soruyu. denklem işiyle uğraşıyorum şuan elimde sayfalarca yazılcak denklem/problemler var. Bi yerden word 2007 bul. gerisini anlatayım sana.:D hiç kasma. şayet eski office versionu varsa elinde. yenisi baya bi pratik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bende 2003 var yaw ... yenisinde nası ki bi kucuk acıklama yazarsan cok iyi olur ben de buldugum an ona gore bişiler yapaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bir ss koyayım. http://img151.imagevenue.com/img.php?image=27426_Ads09z_122_731lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sercanım, tepeden insert>object aç. micrsoft equation 3.0 sıfır diye bi nane olcak. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ule 2003 te kac gundur kasıyom yaw bi hemen yeni version bulmam lazım hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 rep ver lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 alın repleri :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ctrl f9 yapın açılan süslü parantezler içine eq f(x;y) Sonra alt f9 yapın gerekirse iki kere yapın tek seferde olmayabiliyor :) Girin mesela kesir yazar. x / y olarak. Taban veya üst yazmak için subscript supscript'ler var font'tan ayarlıyonuz zaten. Daha böyle vardı ya aklıma gelen bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar