Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Buyse said: realmler açılınca bi yazın pls buraya Emredersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sunucular gelmeye başladı, hayırlı olsun. Priestlere şimdiden geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gelmeye başladı realmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 pekaziz said: Sunucular gelmeye başladı, hayırlı olsun. Priestlere şimdiden geçmiş olsun :P sıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Darkthrone said: Buyse said: realmler açılınca bi yazın pls buraya Emredersin :) reca ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Boci said: Bende dicipline olcam zaten nie cohsuz heal çok mu zor geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 amma yavaş yüklüyor patchi =) 50 mb 10 dk geçti hala yarısında :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dworgian said: Boci said: Bende dicipline olcam zaten nie cohsuz heal çok mu zor geldi :D açıkçası şimdi bakıyorum da, 6 saniyenin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz :P zaten GC vardı fln hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 1-PRİEST NEDİR? -PARTİ VE KLAN ARKADAŞLARINA KENDİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE BUFF,AC,HEAL,CURE,STR VEREREK ONLARI VE KENDİNİ DAHA İYİ DEĞERLERE(HP,DEFANS VE ATAK OLARAK) ULAŞTIRAN KAREKTERDİR. 2-PRİEST OLMAK İYİMİDİR? -HER OYUNCUNUN PRİESTTE İHTİYACI OLDUĞUNDAN ÇOK KOLAY PARTİ BULUR VE LVL KASARSIN FAKAT İNSANLAR NANKÖR OLDUKLARINDAN ALDIKLARI BUFF VE HEAL'İN DEĞERİNİ BİLMEZLER VE ZAMAN ZAMAN DİĞER PRİESTLERİN ARASINDA PARTİ BULMAKTA ZORLANABİLİRSİN. İŞİN PARTİ BULMA KISMI BÖYLE FAKAT OYUNDA SADECE ARKADAŞLARA YARDIM ETMEK İNSANA BİR YERE KADAR ZEVK VERİYOR.YANİ ONLAR ÇATIR ÇATIR KESERKEN SEN SADECE BAKABİLİORSUN(GERÇİ SEN OLMASAN ONLAR ÖÖÖLE ÇATIR ÇATIR BİRAZ ZOR KESER AMA KİMSE BU DURUMU ÖNEMSEMEZ KESEN HERZAMAN İÇİN KESENDİR YANE ) TEK BAŞINA BİR ŞEYLER YAPAMAZSIN HERZAMAN BAŞKA KAREKTERLERLE TAKILMAK ZORUNDA OLURSUN BURDA BİR İSTİSNAİ DURUMUDA YAZMALIYIM; PAPER YADA BATTEL PRİESTLER. ONLARA SONRA DEĞİNECEM.ONLAR KENDİ BAŞLARINA TAKILABİLİR VEDE ÇOK ETKİLİ ATAKLAR YAPABİLİRLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 CoH suz heal haram bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Wild Growth'a da 6sn cd geldi, ağlayan bir druid yok, her yer priest gözyaşı doldu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Killing Machine: Instead of a chance to be triggered on critical strike, this talent now has a chance to be triggered on each swing based on the swing time of the weapon (slow weapons more likely, fast weapons less likely). şimdi dknın hızlı silah kullanmasının anlamı kalmıyor mu ben mi yanlış anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 catlikethiief said: 1-PRİEST NEDİR? -PARTİ VE KLAN ARKADAŞLARINA KENDİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE BUFF,AC,HEAL,CURE,STR VEREREK ONLARI VE KENDİNİ DAHA İYİ DEĞERLERE(HP,DEFANS VE ATAK OLARAK) ULAŞTIRAN KAREKTERDİR. 2-PRİEST OLMAK İYİMİDİR? -HER OYUNCUNUN PRİESTTE İHTİYACI OLDUĞUNDAN ÇOK KOLAY PARTİ BULUR VE LVL KASARSIN FAKAT İNSANLAR NANKÖR OLDUKLARINDAN ALDIKLARI BUFF VE HEAL'İN DEĞERİNİ BİLMEZLER VE ZAMAN ZAMAN DİĞER PRİESTLERİN ARASINDA PARTİ BULMAKTA ZORLANABİLİRSİN. İŞİN PARTİ BULMA KISMI BÖYLE FAKAT OYUNDA SADECE ARKADAŞLARA YARDIM ETMEK İNSANA BİR YERE KADAR ZEVK VERİYOR.YANİ ONLAR ÇATIR ÇATIR KESERKEN SEN SADECE BAKABİLİORSUN(GERÇİ SEN OLMASAN ONLAR ÖÖÖLE ÇATIR ÇATIR BİRAZ ZOR KESER AMA KİMSE BU DURUMU ÖNEMSEMEZ KESEN HERZAMAN İÇİN KESENDİR YANE ) TEK BAŞINA BİR ŞEYLER YAPAMAZSIN HERZAMAN BAŞKA KAREKTERLERLE TAKILMAK ZORUNDA OLURSUN BURDA BİR İSTİSNAİ DURUMUDA YAZMALIYIM; PAPER YADA BATTEL PRİESTLER. ONLARA SONRA DEĞİNECEM.ONLAR KENDİ BAŞLARINA TAKILABİLİR VEDE ÇOK ETKİLİ ATAKLAR YAPABİLİRLE bu arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Wild Growth'a da 6sn cd geldi, ağlayan bir druid yok, her yer priest gözyaşı doldu arkadaş. pek bi dezavantajı yok gibi zaten 6 sn sürüyor bitene kadar atamıyoruz sadece ama daha girmedm bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 |Joker| said: Wild Growth'a da 6sn cd geldi, ağlayan bir druid yok, her yer priest gözyaşı doldu arkadaş. bende tam bunu yazıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 warrioun bloodsurge buglı herhalde 12982 adam kestim daha proclamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Dworgian said: |Joker| said: Wild Growth'a da 6sn cd geldi, ağlayan bir druid yok, her yer priest gözyaşı doldu arkadaş. bende tam bunu yazıcaktım e OP olmayınca spell, niye üzülsün adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Wild Growth'a gelen bu nerf sayesinde tüm restolar artık moonkin olcakmış. GM'ler duyun sesimizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Valla 30 sayfayı okudum ama aradığımı bulamadım.. Main im lock.. Birde pala kasmaya başladım, tank lık yapmayı düşünüyorum... Sadece Seal of wisdom da bir sıkıntı olacak herhalde leveling i etkileyecek şekilde başka bir sorun yok değilmi palada ? Veya hazır lvl 70 druid im var, tank olmak için druid e mi devam etsem ? Druid veya pala diyorum çünkü bir tek warrior yok bende ve 0 dan kasmak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 velor emblemleri heroism emlemlerine cevirebiliyomusuz. tam tersi olmuyodur herelde di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 keşke olsa da pvp setini alsam. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 olmuyomuş diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 pekaziz said: Son 15 dakika! Priest'ler, korkun artık bizden, tek tuş heale son! X( Ben shadowum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ya en azından 2 heroism'i 1 valor'a cevirebilsek guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Killing Machine: Instead of a chance to be triggered on critical strike, this talent now has a chance to be triggered on each swing based on the swing time of the weapon (slow weapons more likely, fast weapons less likely). shamandaki ft gibi mi oldu şimdi dknın hızlı silah kullanmasının anlamı kalmıyor mu ben mi yanlış anladım ? HALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar