Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Thunderstone - Forevermore isimli şarkının başındaki davul hareketinin tam olarak ne olduğunu bana anlatabilecek biri lazım. Kick-tom-trampet vuruşlarını görebileceğim bişey. kendimce bişey uydurdum baya benzedi ama aynısı değil sanırım. onu yapmam lazım deliricem yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 eğer bulamazsan akşam sana bir video çekip gönderebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 çok iyi olur ya. yavaşlatılmış ve hızlı şekilde 2 ayrı biçimde çekersen çok memnun olurum bulamıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Cocostar said: eğer bulamazsan akşam sana bir video çekip gönderebilirim.. abi noldu senin video yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 allahsız tosbağalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 snare: s hi tom: h mid tom: m kick: k sshhkksshhkkmmkk sshhkksshhkks 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2 3 4 5 6 7 8 düz fill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Biz profesyonel davulcular olarak o hareketi "Çift vurup tek saymak" olarak adlandırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fillden bahsediyorsan hayır fill kicklerle baget vuruşlarını desteklemek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Asteroth said: Biz profesyonel davulcular olarak o hareketi "Çift vurup tek saymak" olarak adlandırırız. Flam ? :) ancak ben trampette uygulanan bi flam duyamıyorum tek vuruş var ben şöle bişey çıkardım; shmhkkshmhkkmmkk shmhkksshhkk ss(flam vuruşu) yani seninkinin nerdeyse tamamen aynısını çıkardım tek fark sen 2 snare diyorsun ben 1 snare birde mid tom diyorum. ayrıca kick sesleride tek gibi geliyor fazla hızlı çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 evet trampet net duyuluyor bir tane var. şimdi dinleyince de twin var gibi geldi. 1 2 3 4 5 6 7 8 1 2 3 4 5 6 7 8 s h m sh m h m s h m s h m S kkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yarın ben benim yapabildiğim halini bi kaydedeyimde karşılaştırma yapalım :) gerçi yarım yamalak yapabiliyorum o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 şu şarkımı bahsettiğin? = h ttp://www.youtube.com/watch?v=0-ZqVOiTTtU eğer buysa kasma başı drum machine onun insan evladı işi diil yada adam drum machine olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 evet o şarkı :) şöyle bi kayıt yaptım; http://www.soundupload.com/pop/zyc8zn0s34peupkg ilki yavaş, ikincisi daha hızlı üçüncüsüde sanırsam orjinal tempoda. dördüncüsüde üçüncünün farklı kitte çaldığım hali. sesin mekanikliğine kulak aldırmayın elektronik davuldan bukadar oluyor :) edit: hızlı olanda baya dağıtmışım gdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar