Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Ataturk havaalanindan Ankara'ya...

Korax

Öne çıkan mesajlar

Korax said:
sansa bak ya,ayda yilda iyiki bi ucuz bilet bulduk :)

yani simdi ataturkten cikmayim daha iyi ozaman,taa oraya kadar otobustu,metroydu,taksiydi zaten 30-40 ytl vericem heralde.Bide otobus bileti desen 30-40 lira eder 80 zaten.Of, cok zahmetli bi is oldu bu ya.

Ataturk havaalani avrupadami anadoludami?

30-40 tutmaz ordan oraya naaptin sen. sabiha gokcene inmende garipmsi aslinda cok az ucak iniyo oraya
Sosyal ağlarda paylaş

Ucak 11.25'te Ataturk havaalanina iniyo,sabiha gokcenemi gecsem dedim oyuzden,ama yok otobus eniyisi yine.

Haha kutulu cok sagolasin,valla iyi olurdu ama yanimda baska bi arkadasim daha var,tazzik yapar durmaz gidelimde gidelim diye :)

Biraz buyuk ama tek parca bi bavulum var.Onu calmak icin enaz 2 kisinin falan ugrasmasi lazim baya,bisey olmaz heralde.

Bi sevemedim gitti istanbulu, acaip stresli geliyo.Heran bisey olacak gibi diken ustunde yuruyo insan resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
...
Biraz buyuk ama tek parca bi bavulum var.Onu calmak icin enaz 2 kisinin falan ugrasmasi lazim baya,bisey olmaz heralde.

Bi sevemedim gitti istanbulu, acaip stresli geliyo.Heran bisey olacak gibi diken ustunde yuruyo insan resmen.

bavulu bıçakla yarıp içindekini almaya kalkabilirler :D her an her şey olur hakkaten. tesadüfen yaşanıyo bu şehirde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi havaalanında in.
atla bi taksiye.
çek kız kulesinin oraya de.
stockholm den yanında getirdiğin bebeklerden birini sar.
yanına ilk yaklaşan dürümcüden yaptır bi köfte.
karıştır kuruyu suluyu.
sonra sabaha kadar takıl.
istanbula gelmişsin nası gidicem diyosun.
salla bavulu denizede bırak yeni bir hayata başla istanbulda.
istanbulda herkese yetecek kadar yer var.

izmirden sevgilerimle..
Sosyal ağlarda paylaş

trenle gideceksen, anadolu yakasında kadıköyde haydarpaşadan ya da avrupa yakasında eminönü civarlarında sirkeciden bineceksin. her şekilde bu iki mekana beşiktaştan gitmen kolay dolayısıyla hava alanından varsa beşiktaş servislerine bin (direk dediğim yerlere giden bir minibüs yoksa). Biletleri TCDDnin sitesinden alabilirsin ben izmire gittim trenle rahat oluyor. Ayrıca bayram zamanına denk gelecekse otobüs tavsiye etmem zaten daha şimdiden yollar tıkanmış.

Yaşasın devlet demir yolları, yaşasın tren.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...