Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Eşyan çoksa uğraşma otobüs, tren direk thy ile ankara yap. taşırım çaldırmam diyorsan İstanbul > Metro > Otobüsle Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Korax said: sansa bak ya,ayda yilda iyiki bi ucuz bilet bulduk :) yani simdi ataturkten cikmayim daha iyi ozaman,taa oraya kadar otobustu,metroydu,taksiydi zaten 30-40 ytl vericem heralde.Bide otobus bileti desen 30-40 lira eder 80 zaten.Of, cok zahmetli bi is oldu bu ya. Ataturk havaalani avrupadami anadoludami? 30-40 tutmaz ordan oraya naaptin sen. sabiha gokcene inmende garipmsi aslinda cok az ucak iniyo oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ucak 11.25'te Ataturk havaalanina iniyo,sabiha gokcenemi gecsem dedim oyuzden,ama yok otobus eniyisi yine. Haha kutulu cok sagolasin,valla iyi olurdu ama yanimda baska bi arkadasim daha var,tazzik yapar durmaz gidelimde gidelim diye :) Biraz buyuk ama tek parca bi bavulum var.Onu calmak icin enaz 2 kisinin falan ugrasmasi lazim baya,bisey olmaz heralde. Bi sevemedim gitti istanbulu, acaip stresli geliyo.Heran bisey olacak gibi diken ustunde yuruyo insan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 gidince haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 olur hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Korax said: ... Biraz buyuk ama tek parca bi bavulum var.Onu calmak icin enaz 2 kisinin falan ugrasmasi lazim baya,bisey olmaz heralde. Bi sevemedim gitti istanbulu, acaip stresli geliyo.Heran bisey olacak gibi diken ustunde yuruyo insan resmen. bavulu bıçakla yarıp içindekini almaya kalkabilirler :D her an her şey olur hakkaten. tesadüfen yaşanıyo bu şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Giden bavul olsun, 3 parca bisey alacam yanima zatende nebiliyim, stresli boyle baya,sevmiyorum bide okadar kalabalik, ruhum daraliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi havaalanında in. atla bi taksiye. çek kız kulesinin oraya de. stockholm den yanında getirdiğin bebeklerden birini sar. yanına ilk yaklaşan dürümcüden yaptır bi köfte. karıştır kuruyu suluyu. sonra sabaha kadar takıl. istanbula gelmişsin nası gidicem diyosun. salla bavulu denizede bırak yeni bir hayata başla istanbulda. istanbulda herkese yetecek kadar yer var. izmirden sevgilerimle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Olur, sonra yengende beni sallasin biguzel :) Yasanacak sehir izmir asil, istanbulla ugrasilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yahu atatürkten kalkan ankara uçağı yok mu atlasjet olsun pegasus olsun ıvır zıvır olsun. onlara baktın mı hiç direkt geçesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 metro-esenler-otobüs. kokoreç meselesini ankarada idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 utopia said: yahu atatürkten kalkan ankara uçağı yok mu atlasjet olsun pegasus olsun ıvır zıvır olsun. onlara baktın mı hiç direkt geçesin? baktim iih yok.bitek thy var,atlasjet ucmuyo,pegasus yok.thyde 120 yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sanırım iç hat uçakları daha çok sabiha gökçende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 onurair flyexpress? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sabiha Gökçen'e gidiş ölüm :D En iyisi Metroyla Esenler ordan otobüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 matama said: onurair flyexpress? onurair ankaraya ucmuyo zaten, flyexpressinde yurtici ucuslari yok.Ic hat ucuslari sabiha gokcenden daha cok evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 senin için şu an Dire straits- Brother in Arms dinliyorum. (valizin umarım tekerleklidir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Iyi de ucaga 120 YTL vermemek icin baska yol aliyorsan daha ucuza cikamazsin haberin olsun... 120 YTL oyle cok bir para degil acikcasi Ankara'ya gitmek icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 trenle gideceksen, anadolu yakasında kadıköyde haydarpaşadan ya da avrupa yakasında eminönü civarlarında sirkeciden bineceksin. her şekilde bu iki mekana beşiktaştan gitmen kolay dolayısıyla hava alanından varsa beşiktaş servislerine bin (direk dediğim yerlere giden bir minibüs yoksa). Biletleri TCDDnin sitesinden alabilirsin ben izmire gittim trenle rahat oluyor. Ayrıca bayram zamanına denk gelecekse otobüs tavsiye etmem zaten daha şimdiden yollar tıkanmış. Yaşasın devlet demir yolları, yaşasın tren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ben stockholmden istanbula zaten 100 ytlye ucuyorum,120 ytl sirf istanbul ankara vermek biraz koyuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ya evet aslinda tren cok rahat,ama iste isin icinden cikamayabilirim elimde bavul falan.Oyuzden sanirsam enrahati metro > esenler > otobus kombinasyonu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 17 yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Korax said: ben stockholmden istanbula zaten 100 ytlye ucuyorum,120 ytl sirf istanbul ankara vermek biraz koyuyo :) Valla benim en ucuz gelisim 1300 dolar oldugu icin 120 YTL pahali gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hehehe oda dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 uçakla git burası istanbul nefes alman bile para üstelik birde çekeceğin eziyet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar