Lexius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kendi kabına pisleyen insanların aşklarında bir yolunu bulup ortaya çıkan nefret duygusu ne olursa olsun beynini kemiren kurtların kardeşliğinde kalbinin son parçasının kesikleriyle akan kanların huzurunda göz yaşlarını akıtır aşıklar adına son sözlerin şahitliğinde yazılan o anın kokusu dolaşırken bulaşırken akıllardaki sisli düşüncelerin arasına bi anda salgılanan kimyevi açlığın bastırılması nedeniyle birbirine değen iki dudak arasında başlayan kıvılcımın yangını bir tokatla kesilir erkeğin bakışları arasında ve kız çekip gider gözleri yaşlı , arkasında çakıl taşları erkek toplasa da bıraktıklarını kızın yetinmek istemez yalnızlıkla ve gider bulur hayatının anlamını boş şişelerin dibindeki arayışta kırdığı şeyleri düşündükçe aklına gelir yaşadığı aşk ve çeker tetiği usulca yalnızlık adına bir şehit daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 uzun zamandır yazmıyorsun buraya..yazını çok beğendim..mutlaka yazamaya devam etmelisin bütün duyguların için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 İlk kez yaptığın bir kurguda olaylar arası geçişi bu kadar başarılı yaptığını düşünüyorum. Gerçek anlamda yazdığın en başarılı yazılarından. Çok beğendim, geçişler süper olmuş. Erkeğin hissiyatı, kızın asiliği. Daha çok şey çıkar burdan. Öptüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar