Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel bayıntı ..

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

doğru yoldasın sen. soru çözmeye devam.
nasolsa öss sistemini değiştiremeyeceğine göre (öyle olduğunu farzediyorum, baban soros, obama ya da superman değilse) sınavı eğlenceli hale getirmeye çalış.
aslında düşününce çok eğlenceli.
çok komik diil mi lan, 5 tane şık var. birini seçion. seçion seçion sonra çat sosyal gelio, biraz daa gidion matematik, biraz daa gidion fen falan eheh. TVde kim 500 milyar isteri ayıla bayıla izlerdik. bu da onun gibi bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

ya test çözmek eğlenceliydi be bilemedin mi sık denemelerde.Ordan su sayı burdan bu sayı carp bol topla sonuc tutuyodu bi sekilde.Unide de ole olsa keske bole balına gecebilsen dersleri...Bi de cok abartma ya 1.7k ne abicim.Ben son ay gunde 100 soru cozdum die seviniodum.Çok test çözmek önemli değil mantığını anlamadığın sürece istersen 1000k soru çöz hiç çözmemişlerle pek bir farkın olmaz.Öğrenciliği bu denli eziyet hale getirenlere burdan selamlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Stblack said:
Çok test çözmek önemli değil mantığını anlamadığın sürece istersen 1000k soru çöz hiç çözmemişlerle pek bir farkın olmaz.

demiştim zaten eksikleri tamamlamadığın sürece ne kadar soru çözersen çöz farketmez diye..

Bu arada düzenli çalışınca günde 300 soru rahat çözülüyor bunu öğrendim..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi ben mi oturup böyle şeylerden gaz alamıyorum. Arkadaşın sevgilisi üst sınıfa çıktı diye gaza gelmişte soru çözüyo. Toplasan dersane açıldığından beri max 400 tane soru cozmusumdur. Oda konu bittiği zaman hocaların dagıttıgı testler. konu sonrası dağıtılan testlerden full cıkarıyorum her dersten ne olursa olsun direk fresh bilgi üzerine ama sonradanda cozmenız gerekıyo falan filan diyolar ben inanmıyorum bakalım allah sonumuzu ne edicek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...