Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bir tesadüf oldu ki sormayın.sdfds dershaneyle boğaziçine gidiyoduk arkadaş sessiz olru musun gib bişey dedi ben de bana mı dedin diye sordum falan filan. dünya küçük be fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 harbi küçük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 doğru yoldasın sen. soru çözmeye devam. nasolsa öss sistemini değiştiremeyeceğine göre (öyle olduğunu farzediyorum, baban soros, obama ya da superman değilse) sınavı eğlenceli hale getirmeye çalış. aslında düşününce çok eğlenceli. çok komik diil mi lan, 5 tane şık var. birini seçion. seçion seçion sonra çat sosyal gelio, biraz daa gidion matematik, biraz daa gidion fen falan eheh. TVde kim 500 milyar isteri ayıla bayıla izlerdik. bu da onun gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ya test çözmek eğlenceliydi be bilemedin mi sık denemelerde.Ordan su sayı burdan bu sayı carp bol topla sonuc tutuyodu bi sekilde.Unide de ole olsa keske bole balına gecebilsen dersleri...Bi de cok abartma ya 1.7k ne abicim.Ben son ay gunde 100 soru cozdum die seviniodum.Çok test çözmek önemli değil mantığını anlamadığın sürece istersen 1000k soru çöz hiç çözmemişlerle pek bir farkın olmaz.Öğrenciliği bu denli eziyet hale getirenlere burdan selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 lise son sınıfım, aylardır 2 k soru yapmamışımdır 1.7 k soru ne ya öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sanada msn adrsimi verelim ortak öss tartışması yapalım sdgkö b c v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Stblack said: Çok test çözmek önemli değil mantığını anlamadığın sürece istersen 1000k soru çöz hiç çözmemişlerle pek bir farkın olmaz. demiştim zaten eksikleri tamamlamadığın sürece ne kadar soru çözersen çöz farketmez diye.. Bu arada düzenli çalışınca günde 300 soru rahat çözülüyor bunu öğrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Dynun said: dışarı çık yeni bi insanla tanış, süper bişey. cidden. ben yeni insanlarla tanışınca çok geriliyorum olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 benle tanışcak yeni insan olarak dskags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bayramda 1 tane soru dahi çözmedim biliyorum terslik bende. Günde max 210-220 soru çözdüğümü biliyorum. Son 1 aydır falan adam gibi oturup ders çalışmıyorum. Çok boş bir adamım biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ders çalışmıyorum diye uzmeyin kendinizi. ders çalışmadıgınız zamanlarda ne yaptım diye bi düşünün. kayda diğer bişey yoksa o zaman kızın kendinize. ama ders çalışın uahedf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o kadar soru çözdükten sonra artık alışıyo insan kendimden biliyorum öss de ben bu soruyu çözmüştüm diye okumadan işaretlediğim şekilli sorular vardı sdf.ama değdi mi 3 ayımı mahfettiğime değmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Abi bi ben mi oturup böyle şeylerden gaz alamıyorum. Arkadaşın sevgilisi üst sınıfa çıktı diye gaza gelmişte soru çözüyo. Toplasan dersane açıldığından beri max 400 tane soru cozmusumdur. Oda konu bittiği zaman hocaların dagıttıgı testler. konu sonrası dağıtılan testlerden full cıkarıyorum her dersten ne olursa olsun direk fresh bilgi üzerine ama sonradanda cozmenız gerekıyo falan filan diyolar ben inanmıyorum bakalım allah sonumuzu ne edicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 test çözme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar