Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni nesil sağlam yetişiyor (Resimli)

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

said:
Trojanmistress, 06 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
fazla heveslenmeyin bence, kızcaaz babası veya abisinden görmüş olduu ve politik bi görüşü simgeleyen bi hareketi yanlış yapıo da olabilir...

işin o bölümüde var tabi
yok yok metalci bu ilerde kedi de keser :yapma:[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Sosyal ağlarda paylaş

bende kardeşime yaptırmıştım zamanında.şimdi 5 yaşında yap bakalım metalci işareti diyorum yapıyor,3 yaşındayken öğretmiştim :).akıllı çocukmuş o yaşta öğrenmiş :D.ben cdmande şarkıları dinlerken bana da vey küçüçük kuyayyığı diyodu veriodum manowar falan dinliyodu :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

öeah[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

bencede siyasi bir görüşü temsil eden hareketi yapmış böö ![signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 06 Mayıs 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
benim çocuğum iron golem olcak

Senden ancak öyle bişey çıkar zaten :D[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 06 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
fazla heveslenmeyin bence, kızcaaz babası veya abisinden görmüş olduu ve politik bi görüşü simgeleyen bi hareketi yanlış yapıo da olabilir...

katılıyorum[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

kesınlıkle ısaret falan yapmıyor sanırım kımsenın aklına gelmemıs o parmaklarını kıtlatıyor kıreclesmıs sanırım bıraz[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha bu da guzeldi lama :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

kız direk ülkücülerin hareketini yapmış işte daha ne? metal işareti baş parmaka yapılmaz mı zaten çocuk direk işaret parmağıyla yapmış.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...