sananelen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Arkadaslar oncelikle hepinize merhabalar ben verdata üzerinde edit yapcam forumları fazlasıyla arastırdım.Her halde daha önce hiç kimse benim karsılastıgım sorunla karsılasmamıs :P Sorunum; Verdatayı editliorum mesela client resimini editledikten sonra verdataya animasyonları patch ediyorum sonra editlediğim resim gidio ve orjinal haline dönüo.eğer ilk once animasyonları yapıp da sonra resimi editle diyosanız onuda dededim bu seferde ilk once animasyonları ekliyorum ondan sonra resimi editliyorum bu sefer animasyonlar gidiyor. Yardım ederrseniz Sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 gumpeditorü kullan programin ismi gumpeditor yani, senin kullandigin patch buyuk ihtimalle tum verdataya yaziyo sadece bi block'u patchlemiyosun http://uo-desktop.uoo.ru/desks_e.htm bak burda inanilmaz calismalar var bunlari cek gumpeditorde var feyz alirsin :) [Bu mesaj Bronx tarafından 08 Mayıs 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sananelen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 İyide bronx zaten bende o gumpeditoru kullanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 o zaman patch'e hazirladigin data'da (patchdata.mul) sadece patchleyecegin block'un olmasina ozen goster. bundan kaynaklaniyor olabilir tum dosyayi patchliyor olabilirsin.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sananelen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Cok Saol bronx allah ucus ve iniş takımlarına zeval vermesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bronx'u tekrar aramızda görmek ho$ olsa gerek :D[signature][hline] Amentes Staff Member... [email protected] Silgi kullanmadan resim çizme sanatına 'Hayat' diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sevgili bronx onerdigin sayfa cok guzel buna benzer baska sayfalar var mı ?[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar