Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatandaşlıktan Nasıl çıkılır

JD

Öne çıkan mesajlar

Yurt dışında 3*365 gun çalıştıktan sonra yaptığın askerlik dövizli askerlik, kalkmış felan değil. Vatandaşlıktan çıkmak için de askerliğini yapıp yapmamış olmanın bir önemi yok, yapmamış olsan dahi çıkabiliyorsun ve yapmak zorunda değilsin diye biliyorum ben. Ayrıca gelişmiş ülkeler vatandaşlığa alırken asıl vatandaşlığını düşürmeni istiyor oncelikle, daha sonra istersen ikinci vatandaşlığını Turkiye'den alabiliyorsun. Vatana ihanet gibi garip bilgiler vermeyin bu arada oyle bir suçlama felan yapmıyor İçişleri Bakanlığı size.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya neyse anladımki topik mopik açmıcam bi daha gerçekten gereksiz bi olaymış. İlgiye muhtaç gibi yorumları yapmak için hangi düşünce boyutunda olmak gerekio onuda çözmüş değilim ama yani neyse ilgilenmiorm . iyi niyetle cevap verenlere teşekkür ediyorum . Askerlik bu konuyla pek bağlantılı değil , askerlikten kaçmak için fransız lejyonlarına katılmayı düşünürüm çok mantıklı oldu dimi (: ondan askerlikle pek alakası yok sadece amaan neyse yeni uyandım bi yemek yiyim ben.

Edit: Bide belki şu an evimde oturup anca laf yapıyorum işlev yok gibi görünsede üni en iyi ihtimal 2 sene sonra bitio ki 4 yıllık üniversite gerekli diye biliyorum gerekmese zaten durmam zevkim değil basar giderim ilk fırsatta .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de birçok insan gibi TC den çıkıp , EU üyesi ve/veya USA - Canada vatandaşı olmak için her türlü fırstaı değerlendiririm ama şunu söylemek istiyorum , bu tarz oturarak plan yapıp olucak birşey değil bu.
.
Kaçak giderim - evlenirim pizza satarım vs gibi planların mutlulukla sonuçlanacağını sanmıyorum-sonunda vatandaslık gelse bile. , filmlerde görmeye alıştıgımız gurbetçi karakteri olup çıkarsınız . Varsa elinizde mesleginiz , iş kurarak ya da iş bularak icra etmeye gidiceksiniz , 3-5 yıl içinde vatandaşlığa zaten alır birçok ülke. Tahminim 5 yıl Kanada da çalışsan vatandaşlık alırsın , orayla ilgilenen arkadaslarımız daha iyi yanıt verir.

Ailen üvey kardeşini ABD de doğurttuğuna göre maddi durum fena değil , konuş peder beyinle master a falan Kanada ya ABD ye kaçarsın , bir de orda işe başlarsan adam gibi tamam işte , gerisi kolay
Sosyal ağlarda paylaş

almanya falan direk yalan olur sizde bu birşekil giderim, evlenecek birini bulurum mantığıyla. adamlar yeni göçmenlik kanunları çıkardılar. 2 gazete okusanız, alman vatandaşı eşleri olduğu halde ülkeye almadıkları insanları türkiye'ye nasıl postaladıklarıyla ilgili haberlere denk gelirsiniz.

ha keza avrupa'nın hemen tamamı ve abd'de işsizlik almış başını giderken; adamlar diyordur zaten "türkiye'den 3-5 asi genç gelse de iş versek" diye.

bence kanada, avustralya gibi toprağı bol, insanı az ülkelerde deneyin siz şansınızı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...