Rock Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Yurt dışında 3 yıl çalıştıktan sonra bedelli askerlik kaldırılmadı mı? Bir arkadaşımdan öylebirşey duydum ama tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Yurt dışında 3*365 gun çalıştıktan sonra yaptığın askerlik dövizli askerlik, kalkmış felan değil. Vatandaşlıktan çıkmak için de askerliğini yapıp yapmamış olmanın bir önemi yok, yapmamış olsan dahi çıkabiliyorsun ve yapmak zorunda değilsin diye biliyorum ben. Ayrıca gelişmiş ülkeler vatandaşlığa alırken asıl vatandaşlığını düşürmeni istiyor oncelikle, daha sonra istersen ikinci vatandaşlığını Turkiye'den alabiliyorsun. Vatana ihanet gibi garip bilgiler vermeyin bu arada oyle bir suçlama felan yapmıyor İçişleri Bakanlığı size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ne çok korkuyosunuz şu askerlikten, askerlik anıları die süper bi olayı var bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gidip o kadar çalışıp bide para verene kadar 6 ay giderim bayram yılbaşı falan denk gelir zaten yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ya neyse anladımki topik mopik açmıcam bi daha gerçekten gereksiz bi olaymış. İlgiye muhtaç gibi yorumları yapmak için hangi düşünce boyutunda olmak gerekio onuda çözmüş değilim ama yani neyse ilgilenmiorm . iyi niyetle cevap verenlere teşekkür ediyorum . Askerlik bu konuyla pek bağlantılı değil , askerlikten kaçmak için fransız lejyonlarına katılmayı düşünürüm çok mantıklı oldu dimi (: ondan askerlikle pek alakası yok sadece amaan neyse yeni uyandım bi yemek yiyim ben. Edit: Bide belki şu an evimde oturup anca laf yapıyorum işlev yok gibi görünsede üni en iyi ihtimal 2 sene sonra bitio ki 4 yıllık üniversite gerekli diye biliyorum gerekmese zaten durmam zevkim değil basar giderim ilk fırsatta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 JD said: bu ülke bana işkence yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 vatandasliktan cikinca ne olmasini bekliyosun? ne farkedicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 adamınbiri said: evet en düşük askerlik 29 gün o da yurt dışında 5 yıl ikamet ettiysen Vatandaşsan bir kaç yıl ikamet etmiş olman gerekiyor zaten, dolayısıyla 29 gün yapıyorsun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Penthesilea said: Donup dolasip varacagin yerdesin, buyuk laf etme bence +56545 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 3 yillik is gunu yurtdisinda calistiysan askerligi bedelli yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 /QUİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Forumdanda çık git lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aquila said: 3 yillik is gunu yurtdisinda calistiysan askerligi bedelli yapabiliyosun. +1 ayrica suresiz oturumun yada vatandasligin varsa 38 yasina kadar tecil ettirebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 burda tutunamadıysan başka bi ülkeye gidince hiç tutunamazsın zaten :) (yani gidemezsin, adamlar napsın yetersiz birini :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o bedelli olayi 21 gune indi biliyorum, insanlar isyerlerinden izin alamiyor diye 28 gun 21 e indirmislerdi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 eger baban yeni karisindan amerikada cocuk sahibi olduysa orda bir sekilde oturma izni falan mi var? amerikali mi karisi? baban cikarsin sana vize. sonra greencard alirsin vatandas olursun cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 lol greencard nasil aliniyor biliyor musun? (retorik bir soruydu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Penthesilea said: Donup dolasip varacagin yerdesin, buyuk laf etme bence budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu vatan hepimizin.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ya sev ya terk et ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nihalatsiz.org var,oraya yaz abi yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 masterhaplo güzel yazmışsın da, torrent yada warez linki yasaksa buna da dikkat etmek gerekir. sonuçta anlattığın yasal bir süreç değil, en azından kaçak gitme/çalışma kısmı. öte yandan.. güzel taktik lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ben de birçok insan gibi TC den çıkıp , EU üyesi ve/veya USA - Canada vatandaşı olmak için her türlü fırstaı değerlendiririm ama şunu söylemek istiyorum , bu tarz oturarak plan yapıp olucak birşey değil bu. . Kaçak giderim - evlenirim pizza satarım vs gibi planların mutlulukla sonuçlanacağını sanmıyorum-sonunda vatandaslık gelse bile. , filmlerde görmeye alıştıgımız gurbetçi karakteri olup çıkarsınız . Varsa elinizde mesleginiz , iş kurarak ya da iş bularak icra etmeye gidiceksiniz , 3-5 yıl içinde vatandaşlığa zaten alır birçok ülke. Tahminim 5 yıl Kanada da çalışsan vatandaşlık alırsın , orayla ilgilenen arkadaslarımız daha iyi yanıt verir. Ailen üvey kardeşini ABD de doğurttuğuna göre maddi durum fena değil , konuş peder beyinle master a falan Kanada ya ABD ye kaçarsın , bir de orda işe başlarsan adam gibi tamam işte , gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nutella yerim said: nihalatsiz.org var,oraya yaz abi yardımcı olurlar AHAUHAUHAUHAUHAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 almanya falan direk yalan olur sizde bu birşekil giderim, evlenecek birini bulurum mantığıyla. adamlar yeni göçmenlik kanunları çıkardılar. 2 gazete okusanız, alman vatandaşı eşleri olduğu halde ülkeye almadıkları insanları türkiye'ye nasıl postaladıklarıyla ilgili haberlere denk gelirsiniz. ha keza avrupa'nın hemen tamamı ve abd'de işsizlik almış başını giderken; adamlar diyordur zaten "türkiye'den 3-5 asi genç gelse de iş versek" diye. bence kanada, avustralya gibi toprağı bol, insanı az ülkelerde deneyin siz şansınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar