Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Simdi kafami kurcalayan bisey var.C grade crystal olmadan C grade wep yapamiosun.Ama Giran da bir vendor var mesela Stiletto icin 2815 D grade 587 C grade crystal istio malum piyasadan alirsan 2.8-3 m arasina gelio.Fakaaaat kafami kurcalayan olay C grade itemi crystale cevirmeden nasi C grade crystal elde edip vendora veresin? Yada C grade crystalin olmadan nasi c grade item yapip crystale cevirebilesin hehehe biraz karisik ama isallah kafami kurcalayan olayi anlayip bi cozum onerisi sunabilecek birisi vardir. Bu arada C grade crystal satan da gordum.Yani napio bu adamlar lvl 50 mobdan C grade silah dusme sansi 0.001 gibi yani yuzbibnde bir felan napiolar dusurup cope mi atioler hehe[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 31 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 24 Artisan-Bartz[b] icq :1174681
Elrond_Saralonde Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Nefiissss Osicimmm... Allah kolaylık versin :) ehue...[signature][hline]"Yes, they are Elves," said Legolas; "and they say that you breath so loud they colud shoot you in the dark..."
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Saol Alperim :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 31 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 24 Artisan-Bartz[b] icq :1174681
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 -Buy 2 Sword of Revolution take them to the blacksmith, combine them into dual swords. You now have Sword of Revolution*Sword of Revolution which is a C grade item. Crystalize them and tada 1148 C grade crystals baska elde edilme yolu yok galiba
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 cok sanslıysan drop olur :) mesela benim calistigim yerde daha once chakram ve icebow dusurenler var[signature][hline]www.dragonsfamily.com
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 c crytal drop die bisi yok eninde sonunda herkes c grade item eriterek yapiyomus demek istemistim ben.dwarf yokta bende arkadas postu gorunce merak attim forumlari karistirdim biraz olur bizde birgun dwarf oluruz lazim olur:P
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: knight_of_rose, 06 Mayıs 2004 07:53 tarihinde demiş ki: -Buy 2 Sword of Revolution yuh bakkaldan şekermi aliyosun lan ? 1.5m o meret
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hehe seker veya deil :P gidip alion iste kardesim :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 gidip aliyonda 1.5m oturur icine kardesim[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 3ml lik silahin olcak + verecegin dmgi düsününce sanmiyorum icine bisi oturmaz..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: ucandaire, 06 Mayıs 2004 15:03 tarihinde demiş ki: gidip aliyonda 1.5m oturur icine kardesim yok aldim oturmadi da 2 tane alip onu eritmek oturur kesinlikle onu satacam diye gura$acagin zamana yazik
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Daha denenmemiş ama elbet deneyeceğim bir yol :) Vendorda satilan bronze set (gogusluk) 2000 kilo ve yaklaşık 50k. playerdan aldığım d grade armor enchance scroll 30 k diyelim. şimdi ben bu zirhi d grade'e dönüştürüp kristalize edersem d grade kristal elde edebildiğime göre, aynı yöntemle c grade neden olmasın ;)
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ahah o scroll grade değiştirmiyor yani enchant d => enchant to d deil sadece => enchants d grade yani d grade armora "sürüyosun" birazarmorunu artiriyor
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 c grade silah kullanicak yapicak levela geldikten sonra okadar paranda olur olmazsa oda senin sorunun ben yolu soyledim milletin kullandigi.
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Baaulo haklıymışsın kardeşimde scrollu almış bulundum işte. Scrollun üzerine tıkladığın zaman koskoca yazmış adamlar d grade armoru enc. için diye. Danalık bende işte :P Eeeeee o zaman bu d grade kristali nasıl ucuza mal edicem. En ucuz d zirh ne eritebileceğim. Ben ne zaman para kazanabileceğim ühühühüüh :(
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eheh en ucuz d grade eldiven ayakkabı falandır[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Öne çıkan mesajlar