Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Simdi kafami kurcalayan bisey var.C grade crystal olmadan C grade wep yapamiosun.Ama Giran da bir vendor var mesela Stiletto icin 2815 D grade 587 C grade crystal istio malum piyasadan alirsan 2.8-3 m arasina gelio.Fakaaaat kafami kurcalayan olay C grade itemi crystale cevirmeden nasi C grade crystal elde edip vendora veresin? Yada C grade crystalin olmadan nasi c grade item yapip crystale cevirebilesin hehehe biraz karisik ama isallah kafami kurcalayan olayi anlayip bi cozum onerisi sunabilecek birisi vardir. Bu arada C grade crystal satan da gordum.Yani napio bu adamlar lvl 50 mobdan C grade silah dusme sansi 0.001 gibi yani yuzbibnde bir felan napiolar dusurup cope mi atioler hehe[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 31 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 24 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_Saralonde Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Nefiissss Osicimmm... Allah kolaylık versin :) ehue...[signature][hline]"Yes, they are Elves," said Legolas; "and they say that you breath so loud they colud shoot you in the dark..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Saol Alperim :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 31 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 24 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 -Buy 2 Sword of Revolution take them to the blacksmith, combine them into dual swords. You now have Sword of Revolution*Sword of Revolution which is a C grade item. Crystalize them and tada 1148 C grade crystals baska elde edilme yolu yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 cok sanslıysan drop olur :) mesela benim calistigim yerde daha once chakram ve icebow dusurenler var[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 c crytal drop die bisi yok eninde sonunda herkes c grade item eriterek yapiyomus demek istemistim ben.dwarf yokta bende arkadas postu gorunce merak attim forumlari karistirdim biraz olur bizde birgun dwarf oluruz lazim olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: knight_of_rose, 06 Mayıs 2004 07:53 tarihinde demiş ki: -Buy 2 Sword of Revolution yuh bakkaldan şekermi aliyosun lan ? 1.5m o meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hehe seker veya deil :P gidip alion iste kardesim :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 gidip aliyonda 1.5m oturur icine kardesim[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 3ml lik silahin olcak + verecegin dmgi düsününce sanmiyorum icine bisi oturmaz..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: ucandaire, 06 Mayıs 2004 15:03 tarihinde demiş ki: gidip aliyonda 1.5m oturur icine kardesim yok aldim oturmadi da 2 tane alip onu eritmek oturur kesinlikle onu satacam diye gura$acagin zamana yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Daha denenmemiş ama elbet deneyeceğim bir yol :) Vendorda satilan bronze set (gogusluk) 2000 kilo ve yaklaşık 50k. playerdan aldığım d grade armor enchance scroll 30 k diyelim. şimdi ben bu zirhi d grade'e dönüştürüp kristalize edersem d grade kristal elde edebildiğime göre, aynı yöntemle c grade neden olmasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ahah o scroll grade değiştirmiyor yani enchant d => enchant to d deil sadece => enchants d grade yani d grade armora "sürüyosun" birazarmorunu artiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 c grade silah kullanicak yapicak levela geldikten sonra okadar paranda olur olmazsa oda senin sorunun ben yolu soyledim milletin kullandigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Baaulo haklıymışsın kardeşimde scrollu almış bulundum işte. Scrollun üzerine tıkladığın zaman koskoca yazmış adamlar d grade armoru enc. için diye. Danalık bende işte :P Eeeeee o zaman bu d grade kristali nasıl ucuza mal edicem. En ucuz d zirh ne eritebileceğim. Ben ne zaman para kazanabileceğim ühühühüüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eheh en ucuz d grade eldiven ayakkabı falandır[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar