aramil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Frostmane serveri Ally tarafında 16k altın satılıktır. 10k+ altın alımında migrate edip satabilirim, migrate ücretinin yarısı alıcıya aittir. Ankaradaysanız satışı yüzyüze yapabilirim. 1k: 30 Lira 5k: 130 Lira 10k: 230 Lira 16k: 320 Lira Fiyatlarda herhangi bir indirim söz konusu değildir. Özel mesaj ile irtibat kurabilirsiniz. Troll beslemediğimi de belirteyim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 altınların tamamı satılmıştır, konuyu kilitleyip silebilirsiniz yada dursun :D . iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abovv 11 saat içinde 16k altın satmış :D kim aldıysa parası varmış ne diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ally lerde zengin bol demek ki bende ally tarafındakileri sattımda grim batol dakiler duruyor kac gundur:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 buradan satmadım, başka bir yerde de vermiştim ilanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paticik'te o kadar zengin adam ne arasın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hepimiz açız harbi ya... nerde kaldı bu dürümcü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sölerim Blizzard'a valla şş aloo ayıp ya... Gidin farma arkadaşım... Ha yok vaktimiz diyosanız verin parasını ben size materyal satayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar