delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 www.e-psikologum.com online psikolojik danismanlik hizmeti veriyorlar. Direk browser uzerinden olmasi benim dikkatimi cekti benzerleri gibi msn tarzi programlar kullanmiyorlar. Ben begendim sizede tavsiye ediyim dedim.
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 oha çok iyiymiş hemen bi yardım aliyim ben
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 saka gibi fiyatlar cok ucuz ben piyasa fiyatlarini biliyorum az cok saati 55 ytl baya uygun.
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 2-3 yıl önce iki farklı psikoloğa gitmiştim. Biri saatine 180 diğeri 210 alıyordu.. Bu fiyatlar yüzünden eşit ağırlıkta falan okumayı düşünüyodum :D oha ne kafa iş diye xD
acgur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Aslında iyi bir fikir gibi görünüyor ama malum, psikologlar bizlerin yalnızca beyanına değil, ses tonu, yüz ifadesi, beden dili gibi tamamlayıcı iletişim kanallarına da bakarak teşhis koyuyor ve terapi uyguluyorlar. Aynı şekilde telkinlerini de bu iletişim kanallarından faydalanarak yapıyorlar. Bu açıdan sitenin verdiği hizmet her zaman eksik kalacaktır diye düşünüyorum. İnternet böyle bir hizmet için uygun bir mecra değil bence.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 acgur said: Aslında iyi bir fikir gibi görünüyor ama malum, psikologlar bizlerin yalnızca beyanına değil, ses tonu, yüz ifadesi, beden dili gibi tamamlayıcı iletişim kanallarına da bakarak teşhis koyuyor ve terapi uyguluyorlar. Aynı şekilde telkinlerini de bu iletişim kanallarından faydalanarak yapıyorlar. Bu açıdan sitenin verdiği hizmet her zaman eksik kalacaktır diye düşünüyorum. İnternet böyle bir hizmet için uygun bir mecra değil bence. Bende senin gibi dusunuyordum fakat siteyi inceleyince tedavi amaci degil danismanlik hizmeti verdiklerini gordum ve yaklasik bir saat once bir deneme sansim oldu. Sunu soyleyebilirim gecenin 00 dan 01 ine kadar beni rahatsiz eden konulari bir uzmanla konusup yazisabiliryorsam(helal olsun ses kalitesi cok iyiydi) bence cok faydali bir sey. Neyse test edildi onaylandi benim acimdan ve 55 ytl gibi bir fiyata :)
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 psikolojik danışmanlıktan ziyade kişisel gelişim danışmanlığı türü şeyler daha yararlı olur kanımca.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Asagidaki konularda yardimci oluyorlarmis, neyse ya cok uzattim :) ben faydalandim kisacasi tavsiye ederim arkadaslar aklinizda bulunsun. E-psikologum�un size yardımcı olacağı konular: � Karamsarlık, umutsuzluk, depresyon � İnsan ilişkilerindeki sorunlar � Motivasyon sorunları � Günlük yaşamdan kaynaklanan stres � Aşırı korku ve endişe � Kişilik sorunları � Cinsellikle ilgili problemler
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Güzel bir şeye benziyor. Allah tıklatmasın.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 konuşmadan,yüzyüze görüşmeden ne yararı olur ki bunun ya
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 muayenehanede verilecek hizmeti veriyorlarmış gibi düşünmedim ben. utananlar, sıkılanlar, üşenenler için iyi bir seçenek gibi; ciddi sorunlara im üzerinden çözüm bulmak gibi bir dertleri olduğunu sanmıyorum. psikolog zaten psikiyatrist değil yani.
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 starbucks tan kahve ısmarlayan herkesle bu tür sohbetler yapabilirim :P
Öne çıkan mesajlar