SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben her gün okul için 50 km giden adamım totalde 100 km günde bazı sabah yorgun bazı sabah sinirli bazen üzgün vs vs her ruh halini yaşayabiliyorum 1 hafta içinde neysee yerli yabancı eski yeni kafa dağıtmaya neşelenmeye bazen hüzünle daha çok dalmaya yarayan şarkılar vardır var mı bildikleriniz dinledikleriniz önerdikleriniz işsiz güçsüz kaldım sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 garbage'a sorulmaz arkadaş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi böyle sorulara milyon tane örnek verilebilirde ne biliyim böyle sevinmek mutlu olmak için leigh nash çok iyi geliyor. chillout mesela işte uncle bob - put a record on regina spektor - the call aman sayamadım şimdi bunlar iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 eğer piano seviyorsan her türlü ruh haline uyan müzikleri olan yann tiersen öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Aynen bende, trenle günde 50+50 dk gidiyorum, + istasyonda bekleme süreleri fln pff. Topu topu 10 sarki var sevdigim ipodumda. bikmadan usanmadan dinliyorum. Madonna'nin son konser albümünü indirdim netten, konserleri komple indirip dinlemek hosuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bi a change of seasons yapıyorum kesin, kesmezse dream theaterdan devam ediyorum yine finally free sonra geçiyorum rammsteina, mann gegan mann, mein hertz brennt sonra bi red alertin grinderından giriyorum ki peheyt güne hazır gibiyim :D tabi hüzünlü günler eğişiyo ama her sabah ilk şarkı a change of seasons bilmiyorum nedendir ama uyanamıyorum yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar