Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 http://s4.tr.alaplaya.eu/ Gunz Online a çok benziyor ama oynanabilirlik bunda daha güzel oyunun clienti 300 mb fazlada yer kaplamıyor 2 gündür oynuyorum zaman geçirmek için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Hastalık derecesine vardı bu oyun bende, bi oynayın derim. Basit bi oyun ama feci eğlenceli. Akrobasinin çok önemli olduğu bi multiplayer shooter oyunu diyelim. Oyunda iki mod var biri DM biri TD. TD bildiin futbol, ortada top var rakibin kalesine yerleştirmeye çalışıyosun. DM ise team deathmatch direk, CS modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 baya hareketli bi oyun hakkaten. Gunz dan falan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Aradan zaman geçti editleyemiyorum. Videoyu izledim de, çok başarısız bi video ya. Yani oyun videodakinden çok daha hareketli ve eğlenceli. Mutlaka deneyin. Ayrıca yeni başlamayı düşünenlere bi tavsiye veriim: tutorial'ı mutlaka tamamlayın ve başta elinizde olan parayı kıyafete harcamayın. Silah almak istediinizde rahat edersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar