Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 beyler bu forumla alakası yok ama bilgilisinizdir diye soruyorum ben kayıt oldum dün şimdi açılıyo client basıyorum tamama çıkyo avalon dünyası sonra yine tamama basıyorum logging into shard deyip kalıyor ama kitlenmiyor oylece duruyor nasıl halletcem bunu (lutfen anlamsız konuscaklar yazı yazmasın)[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hmm... firewall un varsa kapat derim cok işe yarıo banada oluyordu yada client in 4.0.1q falan değildir patch yap 2 side bana olduydu[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evet anlamsız konuşucam. ne yapacaksın oraya girip? edit falanmı? dayakla editmi yaptıracaklar sana?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 patche tıklıyorum tamamdır gurban gir oyna diyo fakat altta client version olarak 3.0.8s UO:3dclient(patch unknown) yazıor oranın forumunda ipleyen olmadı burda yardım ederler diye düşündüm firewall da yok (varda açmıyorum)[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 oraya girip adam gibi player kasacam faust artık anladım tehditle bişey olmayacağını! o olayıda adam gibi konusmak isterdim senle ama sen benim pcye o seyi (artık her ne ise) onu atınca pc manyaklastı zaten konuyu dağıttım kendi kendime yardım edebilcek olan varsa bu 401 clienti ile llink yazsın lütfen[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 avalon forumlarına yazmayı hiç düşündün mü ?[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Owner_Bloody, 08 Mayıs 2004 10:56 tarihinde demiş ki: oranın forumunda ipleyen olmadı burda yardım ederler diye düşündüm firewall da yok (varda açmıyorum) görmüyomusun silencer?? patch 3.0.8 ile hiçbiryere varamazsın 4.0.1 olmalı en az yada 4.0.0 tam bilmiyorum ama 4 lazım kesin patch 128 mi ne olacak benimki 137[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya patch diyorum su mesajı veriyor Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Connected to patch server Diverting to 159.153.196.60:8888 Connecting to patch server 159.153.196.60:8888 Connected to patch server Reading message Displaying message Done displaying message Exchanging version information with patch server Received file name "aos3d_win32_3-0-8z.rtp" of length 1688697 Received file name "aos3d_win32_3-0-8z.pat" of length 13 Getting required files Sending request for file "aos3d_win32_3-0-8z.rtp" of size 1688697 Receiving "aos3d_win32_3-0-8z.rtp" Reading file "aos3d_win32_3-0-8z.rtp" of size 1688697 as file name "patchaos3d_win32_3-0-8z.rtp" Error writing file Error receiving "aos3d_win32_3-0-8z.rtp" Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort.[signature][hline]|-|-|-Die Fire-|-|-| PeK Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bu arada demnki msjları win98den yazmıştım şimdi xpdeyim burdan deneyecem şifremi unuttum fakat xpde hala bu loginli oldugu icin bundan yazıyorum[signature][hline]|-|-|-Die Fire-|-|-| PeK Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sil tekrar yükle... banada oluyordu bu 56k isen sürekli yap sürekli cezayir depreminde ben 1 günde patch yaptım bitaraflarım cıktıydı sürekli bu yazıyı veriyordu sürekli patch yap 3 5 tane yapıp yine aynı hatayı veriyordu sonra gene yapıyordum oluyordu öle[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 valla superonline falan 56k ama ttnet 52k :P neyse deniyorum ama patch dosyaların varsa msn ni verirmisin?[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 [email protected] abimin dir :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sildim baştan yükledim yine patch olmuyor yine girmiyor avalon'a logging into shard deyip kalıyor patch klasorunun içi dolu olan ve msnden yollayabilcek olan biri varsa msn adreslerini yazsınlar lütfen oranın forumlarında ise ipleyen yok zaten[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 abi patch dosyası dolu olmaz asla c:program filesultima online 3d nin içine koyar patchleri sen sürekli dene bence patch yapacağı zamanda elleşme hiçbişey sadece patch yapsın chat fln yapma[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 dediğini yapıyorum olmuyor uo sitesinden patch hatalarını okudum newtorkkartının dosyalarını sil falan diyo bende sildim e yine olmuyo bu pcnisinde (c:program filesultima online 3D) .rtp uzantılı dosya olan varsa msn yazsın[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tamam uo.com / supporttan olayı halletim yardım etmek isteyenlere teşekkürler[signature][hline]DIE FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar