Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow da sorunum var yardım


epeios

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar wow hesabım ayın 7 sinde bitti ben bugün 6 aylık üyelik almak için siteye girdim ama ödeme geçmişimdeayın 8 inde 1 aylık üyelik aldığım gözüküyordu ama ben herhangi bir üyelik almadım ve ödemede yapmadım oyuna girmeyi denedim oyuna girdi. bu konuda bilginiz varmı nasıl oldu bu şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Account Manager'a gir oradna halledersin.
www.wow-europe.com ayrıca sen paketi ilk aldıgında free hakkın olsa bile *kredi kartı verıyorsun/vermen gerekıyor dıye bılıyorum. Zaten Blizzard bedevaya oynayatacak hatayı yapabılecek bır fırma degıl. %1 ihtimalle bile bu mumkun olsa 12 milyon kullanıcının uzerınden buyuk kayıp demektır. :)

Keza evet hatırladım vermısım kendı kartımı falan dıyorsan yukarıda arkadasların verdıgı cevaplar tatmin edici zaten.Cunkı 7.sinde bıtıyorsa senın limitin bitiminin hemen ardından gelen 5 dakıkada daha onceki subscription secenegı bazında tekrar para cekıyor.

*oyun hesabını acarken kredı kartı bılgılerını verırsın ama para cekılmez.

Wow-Eu ya gir bak bakalım Account Manager'a oradan bir fikir edinirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar diyelimki ben unuttum kredi kart bilgisi verdim şuan bütün kartlarımı arıyorum harcama varmı diye hiç birinde harcama yok asıl gariplikte burdabakalım hayırlısı diyelim.acount managerda kredi kart bilgilerimin olduğu bir yer varmı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kredi kartı bılgılerın yazmaz. ama mail atarsan blizzard yetkılılerıne yardımcı olabılırler. extrene islenmeis olabılır o yuzden goremıyor olabılırsın.

benim hscb kampüs vardı euro'nun o gune ait kurundan cekılıyordu aylık odemeler. Ama tbc yı aldıgımda (online upgrade) dolar bazında almıstım extrede gorunmuyordu sırf bu yuzden dolar bazında odemek zorunda kalmıstım. kredı kartının aıt oldugu bankada bırde döviz borcunu sorgular. Belki senın kullandıgın banka cevırmıyordur aylık odemelerı dırek döviz olarak yansıtıyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sure bıtınce dırek kapanmıyor. Yani sana tam saatine kadar soyluyor ama o saat gectıgınde mesela dırek atmıyor. Tam emin degılım ama sana yanılmıyorsam 1 yada 2 saat kadar bır sure verılıyor. yok daha cıkmazsan dc oluyorsun. Yoksa oh ne guzel 7/24 oyunda olurdum bedava oynardım. harbici internet gidene kadar yenıden para vermezdım :)

Dediğim gibi 1 yada 2 saat. O da senin baglantın gıttıgınde yarım kalan ıslerın falan ıcın. Hanı ulan ınsan pat dıye kapatırmı demeyesın dıye. Sure fazlada da olabilir(bi arastırayım) ama Sen cıkana kadar oyundan atmıyorlar dıye bırsey yok :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...