epeios Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 arkadaşlar wow hesabım ayın 7 sinde bitti ben bugün 6 aylık üyelik almak için siteye girdim ama ödeme geçmişimdeayın 8 inde 1 aylık üyelik aldığım gözüküyordu ama ben herhangi bir üyelik almadım ve ödemede yapmadım oyuna girmeyi denedim oyuna girdi. bu konuda bilginiz varmı nasıl oldu bu şimdiden teşekkürler.
AKINCILAR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Accountun yeni mi, eski mi, 1 ay freeden sonra mi cekdi vs bir cok soru var. Ama register olurken kredi karti bilgilerini yazip bir ödeme sekli secdiysen auto cekmisdir.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 1 aylık ödeme seçsen de cancel acc. demezsen kredi kartın açık ve limiti yeterli olduğu sürece çekmeye devam eder. Daha fazla ödeme yapmak istemiyorsan cancel account diyebilirsin. Oyun hesabın kapanmıyor ama kartından daha fazla para çekmiyor ve hesabını donduruyor.
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, eger cancel demessen otomatık çekiyor.Cancel deyip, günü biticek.Ondan sonra sen ıstedıgını seçersin.
epeios Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 dedikleriniz hoşda ben kredi kart bilgilerimi vermedim ve kredi kartlarımı kontrol ettim çekilen bir tutar yok ayrıca yeni üyeyim 10 gün trail sonrası 1 ay free yeni bitti ve bu nerden çekildi anlamadım.
epeios Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 nerden çekti peki bu ben kredi kartı girdiğimi hatırlamıyorum onu nerden bulabilirim . ve nerden cancel lıyacam tşklewr.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Account Manager'a gir oradna halledersin. www.wow-europe.com ayrıca sen paketi ilk aldıgında free hakkın olsa bile *kredi kartı verıyorsun/vermen gerekıyor dıye bılıyorum. Zaten Blizzard bedevaya oynayatacak hatayı yapabılecek bır fırma degıl. %1 ihtimalle bile bu mumkun olsa 12 milyon kullanıcının uzerınden buyuk kayıp demektır. :) Keza evet hatırladım vermısım kendı kartımı falan dıyorsan yukarıda arkadasların verdıgı cevaplar tatmin edici zaten.Cunkı 7.sinde bıtıyorsa senın limitin bitiminin hemen ardından gelen 5 dakıkada daha onceki subscription secenegı bazında tekrar para cekıyor. *oyun hesabını acarken kredı kartı bılgılerını verırsın ama para cekılmez. Wow-Eu ya gir bak bakalım Account Manager'a oradan bir fikir edinirsin.
epeios Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 evet arkadaşlar diyelimki ben unuttum kredi kart bilgisi verdim şuan bütün kartlarımı arıyorum harcama varmı diye hiç birinde harcama yok asıl gariplikte burdabakalım hayırlısı diyelim.acount managerda kredi kart bilgilerimin olduğu bir yer varmı
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Kredi kartı bılgılerın yazmaz. ama mail atarsan blizzard yetkılılerıne yardımcı olabılırler. extrene islenmeis olabılır o yuzden goremıyor olabılırsın. benim hscb kampüs vardı euro'nun o gune ait kurundan cekılıyordu aylık odemeler. Ama tbc yı aldıgımda (online upgrade) dolar bazında almıstım extrede gorunmuyordu sırf bu yuzden dolar bazında odemek zorunda kalmıstım. kredı kartının aıt oldugu bankada bırde döviz borcunu sorgular. Belki senın kullandıgın banka cevırmıyordur aylık odemelerı dırek döviz olarak yansıtıyordur.
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bide ben araya ufak bi soru kaynaştırayım.. mesela siz oyundayken aktivasyon süresi dolarsa oyun main screen e geri dönüyormu yoksa kapatana kadar devam ediyomu?
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Sure bıtınce dırek kapanmıyor. Yani sana tam saatine kadar soyluyor ama o saat gectıgınde mesela dırek atmıyor. Tam emin degılım ama sana yanılmıyorsam 1 yada 2 saat kadar bır sure verılıyor. yok daha cıkmazsan dc oluyorsun. Yoksa oh ne guzel 7/24 oyunda olurdum bedava oynardım. harbici internet gidene kadar yenıden para vermezdım :) Dediğim gibi 1 yada 2 saat. O da senin baglantın gıttıgınde yarım kalan ıslerın falan ıcın. Hanı ulan ınsan pat dıye kapatırmı demeyesın dıye. Sure fazlada da olabilir(bi arastırayım) ama Sen cıkana kadar oyundan atmıyorlar dıye bırsey yok :)
Darti Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Privhunter said: bide ben araya ufak bi soru kaynaştırayım.. mesela siz oyundayken aktivasyon süresi dolarsa oyun main screen e geri dönüyormu yoksa kapatana kadar devam ediyomu? Disconnect oluyosun.Tekrar odeme yapmadan gıremıyorsun.
Öne çıkan mesajlar