Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Reklam yapmıyorum ona göre :) Şimdi bir site yapmışlar..Hani diyordum böyle bir şey olsaydı diye..Xaero yada başka biri ;) çıkıp diyecek şimdi Mumi yeni mi gördün diye..Yooo,aslında uzun bir zaman önce eklemişim favorites e..bilmiyordum olduğunu.. Sene 1900 bilmem kaç,eklenmiş duruyor öyle yedek alınmış favoriteste..Bir baktım;aaa Ne güzel şeysin öyle diyesim geldi.. Gerçekten hoş bir site yapmışlar.. Sürekli download edilecek bir şey çıkıyro,yararlanıyorsunuz,hattınız boş kalmıyor (bkz: hattı boş bırakmama topiği) Soldaki menüden "Türkçe Arşiv" e tıklayıp oradan indirecek bolca dosya bulabilirsiniz NE olursa olsun,dosyaları indirdikten sonra Virüs kont. geçirmekten alı koymayın! Abandonware oyuncuklarda var ;) çok konuştum,uzak oğlum şu link'i; www.inndir.com Sizde yazın bildiğiniz download arazilerini... extradan şöyle sörf esnasında: www.basla.com www.yukle.com www.mp3yukle.com www.adrenalin.com.tr www.tdf.org.tr www.program.arsivi.com www.hotbar.com http://www.hex-tech.co.uk/egg.asp < cpuda yumurta sozluk.sourtimes.org www.rozika.com www.ttrehber.gov.tr www.gencnet.com www.freetranslation.com<çevirmen www.hoppala.com www.komikaze.net Zed Topiğin stiki olması mümkün mü?Yararlansın herkez :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ben bilmiodum mesela öğrenmiş oldum :) yararlandım[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 mesela bu topikimiz yararlı adresler topiki olsun.. olsun tabi niye olmasınmış[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
LethE Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bi web sayfası yap bunları içersin sonra o sayfayıda survival kite kyoarsın :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ufaktan ap... Sticky olması mümkün diilmi?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Zed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 sticky olcak bişey yok ki henüz? 2-3 sayfa adres doldurun yapalım sticky :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 (edit:eeeeeh ulem olmuyo yollayınca herşey karışıyo) [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 18 April 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 sorf yapmak istiyodum giricek site arityodum bu forum ilaccccccccc gibi geldi direk ekliyim ffavroosites e hadi optim[hline]Hepsi Gercek...!!!
Öne çıkan mesajlar