Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Killer said: ırkın ne? türk Bir zencinin irk olarak türk olma ihtimali varmi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 burası türkiye burada herşey mümkün >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Simdi sana para versem, pesim sira gelirmisin, istedigimi oklarmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Abicim ırk konusunu sanırım MMOrpglerdeki gibi Orc Troll falan şeklinde zanneden var. Biz insanların da kendi arasında ırkı söz konusu Alman ırkı Türk ırkı Slaw vs vs Afrikalı Amerikalı Afro-American falan filan... Hani galactik çağa yada fantastik yaşama geçersek o zaman Irk kavramı anlam genişlemesine gidebilir. Kasmayın Trollemeyin söyleyin işte nerede ne şekilde kız erkek yada salla söyleme bana ne :) hit başlık yapmaya çalışıyoz şurda... Maksat muhabbet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Marveloth said: Simdi sana para versem, pesim sira gelirmisin, istedigimi oklarmisin? oklarım! boğazlarım bile! dexter mexter geyiği yaptılar bugun bana zaten ne demekse... dizi herhalde izlemedim... Kurtlar Vadisi Rulaz... Polat Ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ben onu Private Hunter a söyledim. Onunla ilgileniyorum bu gece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 adamın nickini extended editionlamışsın yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Laraken said: adamın nickini extended editionlamışsın yalnız. Private mevzu biz karışmayalım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar