EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 internet üzerinden arkadaşla street fighter oynayalım diyoruz ama nası olcak? emulatorle oynanıyomu multi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Kaillera uyumlu bi emülatörle oynanabilir. Ama ping yüzünden oyun stiliniz alt-üst olabilir. Basar basmaz hareket yapamayınca insan şaşırıyo "noloyorlan" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 basar basmaz olmuyomu hareket oynanmazki öle :L /madem öle bu topici multiplayer dövüş oyunu topicine çevireyim netten oynarkene takılmayan varmı böle bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 GGPO Evet tesekkurlerini alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Abi kralsın süpermiş. Daha denemedim ama lag free şeysi başarılı bişi gibi duruyo. (bu arada ben bunları yazarken ankarada köpük yağmaya başladı bu ne lan böle kıyamet alameti gibi). Hemen deniyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 siz siz olun japonlarla street fighter oynamayın demin adam bi vega oynuyodu neye uğradığımı şaşırdım lan öle sf mi oynanırmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sf4'u tam cozememisler daha dovdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet sf4 de çakıp japonları bile yenerim lan demek için en iyi fırsat şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ben yendim bile. blanka adam dovuyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Patrondan IP almayi becerebilirsem ben bi deneyeyim aslinda. 20ms ping ile cok sorun olmaz sanirim ? Ya da deneyen var mi onu sorayim bi. Epeydir istedigim birsey bu. Ama anlasalim paso yenilceksiniz bana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bir de sf4 icin mame rom'u bulamadim ? siz nerden buldunuz acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sf4'un mame romunu cuce buldu japonyalara kadar gidip. Cuce, linki koysana buraya... sdsafsdgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar