Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş, karşı

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Rakursi said:
Bide araya şunu sıkıştırayım, caddede sevgiliyle gidilecek kafeleri yazar mısınız? Yeni biyerler keşfetmek istiyorum.

Kadıköy'e doğru giderken sağ sırada Yeditepe Dişçilik Fakültesi'nin karşısında Bigghouse diye bir cafe var, denenebilir orası.

Genelde random takılsa da güzel şeyler çalıyor, pastane tadında keki pastası falan var, yemekleri fena değil, alkol de var hatta. Üstelik baya da tenha mekandır, en dolu gördüğüm zaman 4-5 masa doluydu anca. Tenha olduğundan bekletmezler, cadde standartlarının az altındadır fiyatları (biraz pahalı yani çok değil). Nasıl batmadı bunca zamandır hiç anlayamadım zaten.

Veya burayı geçtikten sonra, Starbucks'ı falan da geçtikten sonra, sağa baka baka yürürseniz Pacifica diye bir yer var. Şekil şemal olarak Starbucks'ın kahverengi temalı ve çakma versiyonu gibi duruyor ama hem içi güzeldir, hem kahvesi güzeldir. Burada da güzel müzik çalar (caz değil, o kadar çorlamayalım dediler herhalde sdf). Bir de kahveyi fincanda verirler. Sanırım alkollü kahve de mevcut burda ayrıca ama tam bilemiyorum. Menüde vardı gibi aklımda kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...