zpnd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Selam, Epeydir su asagida linki olan gibi birsey ariyorum ama bulamiyorum. http://urun.gittigidiyor.com/KONTORLAND-PC-VE-PS2-ICIN-OZEL-KOL_W0QQidZZ13820893#aciklama Yazicioglu'nda yok ve gittigidiyor'da bulduklarim da Istanbul disi. Var mi acep Istanbul icinde alinacak bir yer ? Kargo ile ugrasmadan gidip elden alayim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bunun gibi teknolojix ve teknosada mevcut, ikisinden birinde mutlaka denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bunu almani tavsiye etmiyorum. aynisindan bende var, cok cok kotu. istedigin arcade hissini vermez. onun yerine, custom yapilmis aletler var gercek arcade parcalariyla. 150ytl civarina 2 kisilik bi tane aldim ben. yine gittigidiyorda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Sana zahmet link bulup verebilir misin ? Bir de kendimi atari salonunda hissetmem gerekmiyor, hareketleri duzgun yapabileyim yeter =) Klavye ile ard arda kombinasyonlari tekrarlayamiyorum. Haliyle surekli sopa yiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 iste onlarla dovus oyunlari hareketlerini yapamazsin :) buyuk ihtimalle hayatinda hic dovus oyunu oynamamis tipler tarafindan gelistirilmis bu joystickler. http://trfighters.com/ ben burdan aldim aleti, cok da memnun kaldim. (sitede ilgili yerleri takip et, gittigidiyordaki dukkanlarina link falan vardir kesin). gonul rahatligiyla iki kisilik alabilirsin, alet gayet genis, rahat, saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar