Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'nın 1950'lerden beri bütün dünyadan sakladığı gerçekler

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

ha bu arada söylemeden geçmim:

UFO'ların gözlemlendiği kesinlikle dünya dışı varlıkların olduğunu göstermiyor.

UFO = Unidentified Flying Object

Tanımlanamayan Uçan Cisim.

Bu görülen ışıklara, şekillere tanımlanamadıkları için UFO deniliyor. Uzaydan geldikleri için değil.

Kimileri bu ışıklara o sırada havada uçan askeri uçaklardı diyor, kimisi işaret fişekleriydi diyor, kimisi hava durumu balonuydu diyor.

UFO Hunters belgeselindeki adamlar sırf bu verileri doğrulamak için uğraşıyolar, gidip araştırıyorlar hangi saatler arası gözlenmiş bu cisimler, o saatlerde uçan herhangi bir askeri veya sivil uçak varmıydı? Hava durumu nasıldı? Rüzgar falan

herşeyi katıyorlar işin içine. Olaya tamamen bilimsel açıdan yaklaşıyorlar ve her bölümün sonunda uzaydan gelen birşey olduğuna dair bir kanıt yok ama incelediğimiz olayı açıklayamıyoruz diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Fakat kullandıysan, Ay yolculuğu da bilimkurguydu, hatta bilimkurgu eseri olarak basıldı bile. Yada bir gök cisminin yörüngesine girip onun çekimiyle motoru durmuş uzay gemini ivmelendirmek falan. Hep bilimkurguydu bunlar..

25 yıl önce cisimleri ses dalgalarıyla yerinden oynatabilecğimiz kimsenin aklına gelmezdi mesela.

Al: http://www.youtube.com/watch?v=tU-LN_pgX5g
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
bLackcha0s said:
Çok fazla bilimkurgu izliyorsunuz :(

Umarım ciddi bi argüman diildir bu çünkü çok saçma olur ve sevdiim bi patisin. İnanmak istemiyorum bunu cidden kullandığına :(

Fakat kullandıysan, Ay yolculuğu da bilimkurguydu, hatta bilimkurgu eseri olarak basıldı bile. Yada bir gök cisminin yörüngesine girip onun çekimiyle motoru durmuş uzay gemini ivmelendirmek falan. Hep bilimkurguydu bunlar..

Bak bu bana neyi hatırlattı, ya lisede ya üniversite giriş ingilizce sınavında falan; bilim kurgunun bilimi, bilimin de bilim kurguyu desteklediğine dair sıkıcı bir kompozisyon yazmak zorunda kalmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
E devlet tüm gücüyle koruyor, susturuyor. Tabii ki hiçbirşey çıkmaz ortaya.

@Sotto: Astroloji zaten doğaüstü birşey. Merkür'ün konumunun karakterini cidden etkilediğini mi düşünüyorsun? :D

Fala da inanmayın pls

Haklısın nileppezdel,tamamen yanlış yazmışım astronomi diyecektim,yoksa bende fala fula inanmam merak etme...Kesinlikle inanmam hatta...Astronomi,gezegenler arasındaki ilişki,dünyanın evreleri vs uzun uzun yazabilirim o olayla ilgili,bağlantılarıyla ilgili...Kaynaklar ne kadar doğru bilememde,bir sürü kişinin 2012'de birleşmesinin nedeni sadece kehanet vs değil...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada baya ilginç birşey göstericem şimdi.

Son 2 gündür bu UFO Hunters bölümlerini izliyorum, her bölümde çok ilginç şeyler var. Bir bölümde, hatta isim olarak "Invasion: Illinois", Illinois eyaletinde görülen 3 tane kırmızı ışıklı üçgen şeklindeki bir UFO'nun video görüntüleri var. İhbarlara göre bu görüntü hem Kanada'da, hem Minnesota'da, hem İllinois'da, hem de Avustralya'da görülmüş. Bu UFO Hunters bölümü tamamen bu üçgen UFO üzerine.

Link: (5:00'da rahat bir şekilde görebiliyorsunuz çekilen videoyu ve cismi)

http://www.youtube.com/watch?v=JjzbqYCRBBU

İşte şimdi asıl ilginç olay: Başka bir video, bu sefer Türkiye UFO araştırmaları organizasyonu Sirius'un koyduğu bir video. Türkiye'de çekilen bir video:

Bu video'da 2. dakkanın 10. saniyesi, videoyu çeken arkadaş kamerayı düzgün tutmayı başarıyor ve izlediğiniz 3 ışığın hareketini arkadaki sabit duran ışığa göre izleyin.

AYNI CİSİM. AYNI IŞIKLAR. AYNI OLAY. (2:10)

http://www.youtube.com/watch?v=wM0MTlWqci8

Sosyal ağlarda paylaş

teaa 2001 den kalma disclosure project bu :P orda konuşan adamların bi kısmı öldü yaşlılıktan, kongre felanda çağırmadı ehe, 1-2 tanesi içeri girdi devlet sırrı vb güvenlik vb. den. sonuç gelişme felan yok :)

bi belgesel/film vardı neydi adı hmm ufo the most bilmemne story diye oda bunun parçasıdır. ama no sonuç no effect :)
Sosyal ağlarda paylaş

@SoulCube

Konuyu burda rahat rahat tartışmanın kime, NASIL bir zararı var allah aşkına?

Kimin cebi doluyor burda tartıştığımız zaman?

Kusura bakma sana karşı hiçbir şeyim yok, ama attığın post "dar-görüşlü" insanların bu tür konuların tartışılmasına yönelttiği "alaycı, küçümseyen" tavrın çok güzel bir örneği.
Sosyal ağlarda paylaş

işte bu konuda ilerledikçe: dinozorlardan evrimleşmiş olması muhtemel, polymorph özelliğine sahip sürüngen bir ırkın yeraltındaki şehirlerden dünyayı yönettiği, birçok yüksek düzey politikacınının, bunlardan olduğu. 78 keşfedilmiş türü olan uzaylıların bazısının insanlarla birlikte yeraltında tanesi 10-15 milyar $ a patlayan üsler kurup özellikle genetik deneyler yaptıkları, bu üslerden 100lerce olduğu gibi süper sonuçlar felan çıkıyor, bkz: dulce underground base ve dulce wars hatta çatışma bilem olmuş aramızda tiplerle bi ara :)

ama no sonuç no effect at the end in your hands :)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anladın beni sen.
aslında senin söylediklerini destekliyorum ben.
anlatmak istediğim amerika veya x ülkesi bunları dünyadan ne kadar süre saklarsa teknlojik olsun veya diğer konularda hep üstün olacaklardır.
vakit nakittirden kastım budur.

insanlar gerçekleri öğrenince bu kadar rahat olamayacaklarını biliyorlar...
ayrıca ufoların uzaydan değilde gelecekten gelen insanlar olabileceğini de düşünüyorum.
bir sürü düşünce var tabi ama fantastik şeyler hepsi işte kanıtlayacak neyimiz var ki.
somut örnekler yok bu konuda hep videolar görüntüler resimler falan.
inanmak istiyorum ama işte ...
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
yanlış anladın beni sen.
aslında senin söylediklerini destekliyorum ben.
anlatmak istediğim amerika veya x ülkesi bunları dünyadan ne kadar süre saklarsa teknlojik olsun veya diğer konularda hep üstün olacaklardır.
vakit nakittirden kastım budur.

insanlar gerçekleri öğrenince bu kadar rahat olamayacaklarını biliyorlar...
ayrıca ufoların uzaydan değilde gelecekten gelen insanlar olabileceğini de düşünüyorum.
bir sürü düşünce var tabi ama fantastik şeyler hepsi işte kanıtlayacak neyimiz var ki.
somut örnekler yok bu konuda hep videolar görüntüler resimler falan.
inanmak istiyorum ama işte ...

Hakkaten bunları demek istediysen, özür diliyorum, yanlış anlamışım.

"Bu tür şeylere inanmaya devam ettiğiniz sürece bu konulardan çıkar sağlayan insanların cepleri parayla dolmaya devam edicek"

gibi bir anlam çıkardım ben senin posttan. Yanlış anlamışım demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...