Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'nın 1950'lerden beri bütün dünyadan sakladığı gerçekler

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Drigeolf: Arkadaşım inanmak istemediği veya inanmaktan korktuğun gerçeklikleri yalanlamak için yazdığın WALL OF TEXT'lere cevap vermek için bir yarım saat daha harcamak istemiyorum.

Onun yerine seni şu video'ya yönlendiriyorum. Lütfen öbür videoları da yaptığın gibi bunu da görmezlikten gelme ve izle.

http://www.youtube.com/watch?v=iO_sWyV4Yks
Sosyal ağlarda paylaş

Gary McKinnon

Belki hatirlarsiniz, kendisi NASA bilgisayarlarina girip UFO image'lari gordugunu iddia etmisti. Amerikan hukumeti tarafindan yakalandi ve hapis yatti falan filan.

NASA sistemlerine sizmasinin nedeni 2001'de ki o press conference. Orda ki soyleninlerin cevabini aramak icin giriyor. Nasil girdiginin falan hepsi asagida ki linkte ki roportajda soyluyor.

Iddiasina gore NASA sistemlerinin birinde bir suru fotograf bulmus, dosya formati farkliymis ve fotograflarin boyutu cok buyukmus. Kendisi sisteme girdiginde remote control kullaniyormus, yani nasa sistemlerinin desktop image'ini gorebiliyor. Ama tamamen dusuk kalitede, dusuk bitte goruyor. Ilk fotografa tikliyor ve uzayda cekilmis bir ufo fotografi goruyor, silindir seklinde falan. Dial-up ile baglandigindan dosyayi download edemiyor falan filan.

NASA tarafindanda bu hack olayi dogrulaniyor ama ufo fotograflari yalanlaniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=_fNsah-0vpY

EDIT: Ayrica adam Pentagon'a sizmis. Bir excel file falan bulmus. Basligi: Non Terrestrial Officers :D

said:
"What was the most exciting thing you saw?" I ask.

"I found a list of officers' names," he claims, "under the heading 'Non-Terrestrial Officers'."

"Non-Terrestrial Officers?" I say.

"Yeah, I looked it up," says Gary, "and it's nowhere. It doesn't mean little green men. What I think it means is not earth-based. I found a list of 'fleet-to-fleet transfers', and a list of ship names. I looked them up. They weren't US navy ships. What I saw made me believe they have some kind of spaceship, off-planet."

"The Americans have a secret spaceship?" I ask.

"That's what this trickle of evidence has led me to believe."

"Some kind of other Mir that nobody knows about?"

"I guess so," says Gary.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert Dean (born 1929)
Command Sergeant Major
US Army

1963'te NATO'da gore aldigi sirada hazirlanan The Assessment adli bir raporu okudugunu soyluyor. dosya o zamanlarda oldukca fazla gorunen Extra-Terrestrial bilgilerini iceriyor, dosya baya kalin ve bir suru bilgi iceriyor. 15 kopyasi var, Ingiltere, Italya, Fransa gibi ulkelere gonderiliyor ve top secret ozelligi var. En yuksek top secret clearance'i olan kisiler gorebiliyor.

Rapor bir study ve sonuclari su:

- Uzun zamandir Extra-terresterial'lar ziyaret ediyor.
- Insanligin originlerinde parmaklari var.
- Hostile degiller.
- Gelmelerinin nedeni bilinmiyor.
- 4 farkli tur ziyaret ediyor. 1 tanesi oldukca insan gorunumunde.

http://video.google.com/videoplay?docid=-753656281971152722&ei=i91BSeLIOZT2iALgrr25DA&hl=en
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu kusura bakmayın ama ben bu konu hakkında onlarca video izledim zaten, hayatımda ilk defa UFO videosu gördüğümü filan mı zannediyorsunuz? Bütün videoları izleyecek zamanım yok evet, Wall of Text!!!11!! dediğiniz şeyleri yazmam 10 dakikamı almıyor, videoların her birinin maşallahı var.

Gerek belgesel kanallarında yayınlananlar, gerekse internette bir sürü video seytettim, bu başlıktaki videoları da seyretmesem olur diyorum, bu arada hükümet yetkililerinin yaptığı açıklamalar artık klişe olacak kadar çok yapıldı, ortak noktaları somut kanıt olmaması. Tabii hükümet bunu saklıyorsa az kişi , tabii ki bu insanlar kanıt bulmakta zorlanacaklar ama, iş I want to beleive kısmına geliyor o zaman da. Devasa ölçekli bir komplo teorisine inanıyorsunuz en azından.

Peki neden bilmediğin örneği veriyorsun dümbük, derseniz diyecek lafım yok; konusu açıldığı için o örneği vereyim dedim, tabii ki genel olarak UFO videolarından bahsediyordum. Yani oradaki 3 ışığı, UFO videoları olarak okursanız sevinirim.

@Sovereign

Videoyu izledim, bilmediğim birşey demiyor, vallahi. Halen (dar kafalı olduğum için olacak) garip komplo teorilerinden ve her yöne çekilebilecek "kanıtlardan" fazlasını istiyorum.

edit: Hatta eklemek istiyorum, adam videoda anti-gravity propulsion system kullanıyor diyor uzaylılar, sonrada anlatmış neyi kastettiğini, dediği sistem mükemmel bir itiş gücü sağlamaktan başka bir işe yaramaz, bizim aradığımız hızlı gitmek değil, ışık hızından hızlı gitmek. Çünkü ışık hızı ile bile evrende yolculuk gerçekten yavaş. Işık galaksinin bir ucundan öbürüne 200.000 senede gidiyor.

edit2:Bu arada aklıma geldi, nereden biliyorsun o videodakileri diyeceklere, National Geographic'te bir belgesel vardı, bu tür şeylerin nasıl olabileceğini açıklayan, kurtadamları, vampirleri filan da yaptılar. UFO'ları inceledikleri zaman söylemişlerdi bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki Drigeolf,

o zaman sana göre 10binerce insan, sadece Amerikalı değil, dünyanın her tarafından, bu konularda konuşunca kendilerini kandırıyorlar ve sadece inanmak istedikleri için veya bu tür şeylerden para kazanabilecekleri için bunca videoyu ve resmi yaratıyorlar?

Sana göre, binbir tane değişik interviewda konuşan her yaşta insanın anlattıkları bütün hikayelerin hepsi yalan.

Sana göre, dünyanın hergün her bölgesinde görülen ışıklar, gemiler, UFO'lar sadece birer daha açıklayamadığımız doğal olarak oluşan bir olay?

Sana göre, Amerikan hükümetinin ve silahlı kuvvetlerinin bu tür olaylara açıklık kazadırmak için söyledikleri herşey %90 doğru.

Sana göre, şimdiye kadar UFO gördüğünü zanneden milyonlarca masum insan kendini kandırıyor?

Sana göre, başka gezegenlere gidebilmek için gereken bir teknoloji yapılmadı, yapılamaz ve imkansız?

Haklı mıyım, haksız mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Drigeolf said:
edit: Hatta eklemek istiyorum, adam videoda anti-gravity propulsion system kullanıyor diyor uzaylılar, sonrada anlatmış neyi kastettiğini, dediği sistem mükemmel bir itiş gücü sağlamaktan başka bir işe yaramaz, bizim aradığımız hızlı gitmek değil, ışık hızından hızlı gitmek. Çünkü ışık hızı ile bile evrende yolculuk gerçekten yavaş. Işık galaksinin bir ucundan öbürüne 200.000 senede gidiyor.

Video'yu dikkatli dinlememişsin. İlk post ettiğim video gezegenler arası yolculuk etmek için gereken teknolojinin basit konseptinden bahsediyor.

2. Videoda anti-gravity teknolojisinden bahsediyor.

Senin hala anlayamadığın şey, gezegenler arası yolculuk eden araçların ışık hızından hızlı gitmediğidir. "Bending space time" konseptini biliyor musun bilmiyorum ama ilk videoda baya bir bahsediyor bu konuda. Hiçbir noktasında da ışık hızında gitmekten bahsetmiyor. Nerenle dinliyorsun videoları hakkaten anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fizik bölümüne girmesinin tek amacı kozmoloji okumak olan bir insanla konuşuyorsunuz, yani evet "bending space time" ne demek onu biliyorum. Aynı zamanda şunu da biliyorum ki uzay zamanı bükerek yolculuk yapmak şu anda bilimkurgu düzeyinde kalıyor. Böyle birşeyin mümkün olup olmadığını da bilmiyoruz. "Bending space time" dediğiniz şeyin aslı wormholedur ki zaten öyle bir yapının olup olmadığından bile emin değiliz.

Videoda bahsettiği deney Einstein'ın öngördüğü kütleçekimi dalgalarını bulmak için yapılmıştır, yani özel göreliliği kanıtlıyor(ki videoda da diyor bunu) yani o deneyle uzay zamanın bükülmesi ile kütleçekiminin oluştuğunu kanıtlamış olacağız, ki şu an görelilik teorisi yanlıştır diyen olmadığına göre zaten bu deneyin günlük hayatımız açısından bir önemi yok. Ha adamların amacı göreliliği kanıtlamak değil zaten, bu dalgaları kullanarak uzak cisim gözlemleri yapmak istiyorlar.

Onbinlerce insan yalan söyleyebilir mi? Sizin verdiğiniz örneklerde (herhalde UFO bildiriminde bulunanlardan bahsediyorsunuz) görülebileceği gibi bu insanlar gökyüzünde bir cisim görüp yetkililere haber veriyorlar. Olay bu değil mi? Teknik olarak bu cisimler UFO olabilir, ama bu beni ilgilendiren bir UFO olayı değil ki. Ben içinde uzaylıların bulunduğu bir UFO olayını tartışıyorum.

"Sana göre, dünyanın hergün her bölgesinde görülen ışıklar, gemiler, UFO'lar sadece birer daha açıklayamadığımız doğal olarak oluşan bir olay? "--Evet, (doğal ya da insan yapımı tabii ki)

"Sana göre, şimdiye kadar UFO gördüğünü zanneden milyonlarca masum insan kendini kandırıyor? "--Yoo, UFO görmüş olabilirler, ama bunun uzaylı olduğunu düşünüyorlarsa ellerinde kanıt olmadan inanıyorlardır demektir ki bu kendini kandırmanın Türkçe'sidir. Kaçırılma hikayelerini ise uzun uzun anlatmıştım, ki anlattığım şeyler sanki çok uçukmuş gibi gelebilir ama bütün bilimadamlarının bu olayları açıklamak için kullandıkları, belgeli ve mantıklı bir açıklamadır, ayrıca çok sık rastlanan bir olay olduğu için de güzeldir(hipnopompik olaylardan bahsediyorum, karabasan yani).

"Sana göre, başka gezegenlere gidebilmek için gereken bir teknoloji yapılmadı, yapılamaz ve imkansız?" - Yapılmadı ama yapımında çalışmayı umuyorum. Hatta uzaydaki ışık hızı bariyerini aşmak benim hayattaki nihai amacım ve fizik bölümünü seçme sebebim, yani bunun imkansız olduğunu düşünmüyorum, hayır. Fakat şu anda bildiğimiz herşey bunun imkansız olduğunu söylüyor aksini iddia etmek ise "I want to beleive" sınıfına giriyor, iddia ettiğim şey bu. Yani kanıtları kendimize göre yontamayız, elimizde ne veri varsa odur ve veriler bunun imkansız olduğunu söylüyor, maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman Drigeolf, yakın zaman içerisinde uzayda gezegenler arası seyahati sağlayan teknolojiyi inceleme fırsatı bulacağına inanıyorum.

Önümüzdeki maksimum 5 sene içerisinde Dünya dışı akıllı varlıkların gerçek olduğu açıklanacak.

20 veya 30 sene içerisinde de teknolojilerinin meyvelerini görüyor olucağız bence.

İnşallah diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Biri islama inanmiyorum dese bukadar üstüne gidilmezdi heralde. Nedir bu inandirma baskisi. Inanmayan inanmaz. Inanan da inanir zaten inaniyosa sorun yoktur. Benim inandigim sey uzayda zeki yasam formlarinin oldugu, inanmadigim ise salina salina gökyüzünde ucmalari. nedir yani ucan dairenin pencerelerinden dünyayi mi izliyolar. "Kanka bak atmosferden daha da ilken görünüyo" muhabbeti yapmadiklari kesin. Düsmeleri de komik. Bizim o kadar teknolojimiz olsa, insanimiz baska bi gezegene düsse ve onu labaratuara götürüp inceleseler, heralde bi hamlede imha ederdik medeniyeti. Hayal gücüm sig degil benim. Havada ucmus, düsmüs konulariyla ilgilenmiyorum. Bosa inanmak gibi birsey. Kanitlama imkani yok. Iste hep burdalardi diyip perdeyi indiremiyosun. Bazi arkadaslar %100 kanit olarak gösterdikleri videolari, resimleri ucuz buluyorum.

Uzay sonsuz. Ucan dairelerden fazlasinin icinde barindigina adim gibi eminim.

UFO = tanimlanamayan ucan nesne anladik da, sonucta burda tartisilan, isiklar, ucan daireler. Uzaylilar ve ucan daireleri. Yani konu gayet baglantili. Tribe baglamanin bi anlami yok. Ufo uzayli marsli. Hepsi ayni kapiya cikiyo. Bilmislik taslamanin alemi yok sanirsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:
Biri islama inanmiyorum dese bukadar üstüne gidilmezdi heralde. Nedir bu inandirma baskisi. Inanmayan inanmaz. Inanan da inanir zaten inaniyosa sorun yoktur. Benim inandigim sey uzayda zeki yasam formlarinin oldugu, inanmadigim ise salina salina gökyüzünde ucmalari. nedir yani ucan dairenin pencerelerinden dünyayi mi izliyolar. "Kanka bak atmosferden daha da ilken görünüyo" muhabbeti yapmadiklari kesin. Düsmeleri de komik. Bizim o kadar teknolojimiz olsa, insanimiz baska bi gezegene düsse ve onu labaratuara götürüp inceleseler, heralde bi hamlede imha ederdik medeniyeti. Hayal gücüm sig degil benim. Havada ucmus, düsmüs konulariyla ilgilenmiyorum. Bosa inanmak gibi birsey. Kanitlama imkani yok. Iste hep burdalardi diyip perdeyi indiremiyosun. Bazi arkadaslar %100 kanit olarak gösterdikleri videolari, resimleri ucuz buluyorum.

Uzay sonsuz. Ucan dairelerden fazlasinin icinde barindigina adim gibi eminim.

UFO = tanimlanamayan ucan nesne anladik da, sonucta burda tartisilan, isiklar, ucan daireler. Uzaylilar ve ucan daireleri. Yani konu gayet baglantili. Tribe baglamanin bi anlami yok. Ufo uzayli marsli. Hepsi ayni kapiya cikiyo. Bilmislik taslamanin alemi yok sanirsam.

Hocam sen bu kafada zaten oyle bir aracla yolculuk yapamazsin, o yuzdende dusemezsin zaten :).
Sosyal ağlarda paylaş

@drigeolf: Kaçırılma olaylarıyla ilgili açıklamanı bilim adamları da kullanıyorlar demişsin de sadece kuşkucular bunu senin kadar genelleyerek kullanıyorlar. Yani bütüüüüüün kaçırılanlar hayal gördüler, bütüüüüün UFO'lar doğal olay, hiçbiri uzaylıların gemileri değil, bütüüüün insanlar sıkıyorlar bunu ve bundan muazzam kar ediyorlar değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...