Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 @Sovereign (2. mesaja hitaben) Wormholeları gözlemlemekten bahsediyorum, mesela karadelik gözlemleri nasıl yapılıyor, karadelikin kendisini göremememize rağmen onun etkilerine bakıyoruz(ışığı bükmesi...vs) Aynen bu şekilde gözlemleri yapılabilir, bir cisim bir başkasına yaklaşıyor, kayboluyor bir anda, ne kütleçekimi ne birşey, hiçbir iz kalmıyor. Ama bunu pratik olarak nasıl yaparsınız sorusuna, bilmiyorum diyorum, astronom değilim. Wormholeların içinde kimse ışık hızından hızlı olacağınızı iddia etmiyor, sadece bir dağın etrafından dolaşmak yerine tünelden geçmek gibi birşey bu. Hızınız yine ışık hızından düşük. Dolayısıyla günün fiziğine göre evet ışık hızından hızlı hareket imkansızdır. Saat geç olduğu için yazımı bütünüyle okuyamamışsınız, yazık sizin alıntıladığınız ve altına dar görüşlü olduğunu söylediğiniz kısımdan size bir alıntı yapıyorum "(evet kanunlar değişebilir, yenileri de gelebilir, o yüzden "günümüz","bilinen" diyorum)" Bütün dünya UFO dosyalarını açtı demişsin. Yani devletlerin elinde elde tutulur hiçbirşey yok, çünkü açılanların arasında böyle bir belge, bir kanıt yok. Yani ya bütün değerli kanıtlar (Ufo parçaları filan) hep ABD'ye düşmüş ya da bu ülkelerin açıklamadığı birşeyler daha var. UFO'ların sadece ABD ile iletişime geçmeleri saçma olduğu için diğer ülkelerin halen bunu gizli tuttuklarını düşünmeniz gerekmiyor mu? UFO gözlemlerinden bahsetmediğimi, uzaylıların insan kaçırmalarından bahsettiğimi belirtmişim, siz halen 1800'lerde UFO gözlemi vardı diyorsunuz. Yani benim gibi -bilimsel olarak- hocalarının dalga geçtiği kadar açık görüşlü bir adamı bile dar kafalı yaptınız ya, helal olsun ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Uzaylıların insanları kaçırıp deney yapmaları çok mantıklı birşey ki. Yani bunun olasılıkların tamamen dışında olduğunu söylemek dar kafalılıktır bence evet. Ayrıca başka ülkelerdekini de ABD ele geçiriyor. Mesela Meksika olayları en basit örnek. 30 sene arayla yaşanan iki UFO kazası var. Adamlar dünyayı kontrol ediyorlar neredeyse, kendi başkanlarına söylemiyorlar bildiklerini, diğer devletlerdeki duruma özellikle küçük devletlerdeki duruma ufak bir tehditle el koyabilirler. Tamam komplo teorileri bunlar ama sonuçta en azından Meksika konusunda yaşanmış, daha başka ülkelerde de yaşanmış olma olasılığı var. Kaldı ki UFO kazası çok az sayıda gerçekleşen bir olay. Bikaç tane Amerika kıtasında birkaç tane de Asya kıtasında var. Avrupa'da böyle bir olay olmamış yada en azından fark edilmemiş ki İngiliz hükümetinde böyle şeyler yok. Bir de tabi bence tüm bilgilerini açmamışlardır, bu hiç mantıklı bir hareket olmazdı devlet çıkarları düşünülünce. O konuda Sovereign'e katılmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 neyse uzatmayalım tartışmayı, yüzyüze tartışmak çok daha güzel olurdu. UFO Hunters'ın bi bölümünde çoğu kaçırılan insanların bedenlerinde bırakılan milimetre çaplarındaki cisimlerden birini buluyorlar birinin bedeninde. Araştırma yapıyorlar, cismin normalde insan bedeninden atılması veya kana karışması gerekiyor iken vücudun cismi kavrayıp etrafında doku oluşturduğu görülüyor. Ayrıca cisimden radyo frekansları çıktığını tespit ediyorlar. Ama cismi vücuttan çıkarınca frekanslar kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 @nilep Ben uzaylılar adam kaçırmazlar demiyorum ki. Uzaylıların dünyayı bulmuş olması çok zor gözüküyor diyorum, dolayısıyla bizim üstümüzde araştırma yapmaları da olasılıksız dedim, olasılıksız= pek olası olmayan, tekrar etmek gerekirse. Ama dediğim gibi somut bir kanıt ortaya atılırsa neden olmasın? Şu anda inanmıyorum, bunun olması halinde inanırım tabii ki. @Sov. Tamam burada UFO olaylarından bahsediyorsunuz ve kabaca ne idüğü belirsiz bütün uzay cisimlerine UFO deniliyor. Ben bir hava balonu görüyorum mesela, ne lan bu diyorum ve UFO bildiriminde bulunuyorum, sizin dediğiniz gibi insanlar bunları araştırıyorlar ve hakikaten hava balonu muymuş bakıyorlar. İşin özü bu değil mi? UFO Hunters da buldukları olay UFO olarak gösterilen olayların hakikaten UFO olup olmadığıdır, yani açıklanamayan cisim olup olmadıklarına bakıyorlar. Tamam da hiçbir şekilde bilemeyeceğiniz ve bazı eğitimsiz gözlere UFO olarak gözükebilecek bir sürü şey biliyorum. Mesela uyduların gece gözükebildiğini çoğu insan bilmez. Yani gece gökyüzüne bakan eğitimsiz biri ilk gecesinde gökyüzünde muazzam hızlarla hareket eden ışık cisimlerini gördüğünde herhalde UFO zanneder. Bunu bildirdiğini düşünelim. Uyduların ezici çoğunluğunun yerleri güvenlik nedeniyle açıklanmaz. Yani Sizin bu programda görülen cisim bir uydu ise bunu bilmenin bir yolu yok,radar da çıkmıyor sonuç olarak. Yani evet bu cisim bir UFO'dur. Ama bu çok enteresan bir vaka değildir, beni ilgilendiren olaylar uzaylıların dünyayı ziyaret edip etmediği. Teknik olarak UFO olan olaylar değil. Bana ne yoksa gökyüzünde tanımlanamayan bir cisim varsa. edit: O programı seyretmedim ama benzer programları seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Evet de mesela bariz bir şekilde atmosferde, yerden birkaç yüz feet yükseklikte çekimler de var. Hatta orduda bulunan biri tarafından çekilmiş. Deneysel olmadığı sürece orduda yada dünyadaki herhangi bir orduda öyle bir teknolojinin olmadığını söylüyor. Falaan filan. Asla ikna olmayacaksın somut bir kanıt gelene kadar, aslında inan da demiyorum sana :) Sadece olasılıksız kelimesi rahatsız ettiği için bu kadar sayfa tartıştım seninle. Bütün bunların çok küçük de olsa olasılıklar dahilinde olduğunu ve bilimsel olarak mantıklı olduğunu düşünüyorsan sorun yok. Düşünmüyorsan da yine tartışarak bir yere varamayız kanımca :) Bi de UFO Hunters kötü bi program, vasat. Sadece tek bölümü ilgimi çekti. Benzer cisimlerle ayrı eyaletlerde temas kurup kameraya alan falan iki kişide aynı kan bozukluğunun olması, ki çok az rastlanan bir kan bozukluğu. Bunun dışında mythbusters tadı yakalamaya çalışan ama yakalayamayan, Is it Real bilimselliğine ulaşamayan saçma bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Sovereign said: neyse uzatmayalım tartışmayı, yüzyüze tartışmak çok daha güzel olurdu. UFO Hunters'ın bi bölümünde çoğu kaçırılan insanların bedenlerinde bırakılan milimetre çaplarındaki cisimlerden birini buluyorlar birinin bedeninde. Araştırma yapıyorlar, cismin normalde insan bedeninden atılması veya kana karışması gerekiyor iken vücudun cismi kavrayıp etrafında doku oluşturduğu görülüyor. Ayrıca cisimden radyo frekansları çıktığını tespit ediyorlar. Ama cismi vücuttan çıkarınca frekanslar kesiliyor. Bu bahsettiğiniz olaya uzaylı implantları deniliyor. Ama bu kadar bariz fake bir olaya inanıyorsanız yapacak bir şey yok. İnternette gani olan 10 dolara implant yapma sitelerinden birisine bile bakabilirsiniz. Asıl sorulması gereken soru, neden bu buldukları muazzam bilimsel önemi olan eşyayı bir üniversiteye göndererek teste tabi tutmuyorlar? Hakikaten insan yapımı mı uzaylı mı anlayalım diye. Para karşılığı üniversiteler bu testleri yapıyorlar, bunu neden yapmıyorlar. edit: nilep: Olasılıksız derken onu diyorum,çok düşük bir olasılık,sağlam kanıt gelene kadarki görüşüm de budur. Ama dediğim gibi geldiği an tabii ki görüşüm değişecektir. Sonuçta olasılıksız improbable'ın çevirisi değil mi, nedense TDK daha koymamış ama ben de wiki'den baktım; improbable 1. Not likely to be true. It's highly improbable that aliens abducted you. 2. Not likely to happen. Due to the loss of power, it is improbable that we will begin on time. Vallahi örneği ben yazmadım :D, koyarken farkettim. Bir de artık yatacağım, neden cevap yazmıyorsun diye kızmayın lütfen :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ahah örnek güzelmiş ama Türkçe'ye o şekilde çevrilince kelime farklı etki bırakıyor haliyle. :D O programlar da saçmalık cidden, eğer ciddi ciddi dğnyadışı bir çip flan bulunsaydı o programda olmazdı haberlerde olurdu ;) Bir de şunu anlamam sen yatıyosun ama belki yarın cevaplarsın yada bir bilen cevaplar. Yani neden hep işte o maddelere bakarken yada UFO düşen yerlerde dünyadışı madde ararlar? Uzaylılar demir, çelik falan kullanamazlar mı? Yasak mı? :D Başka gezegenlerde de bu maddelerden var ve kullanışlıysa kullanırlar, bu gayet normaldir. Dolayısıyla bir tanımlanamayan parçaya bakıp da "aa bu demirmiş dünya dışı değil, o zaman alakasız" demek de çok saçma bu durumlarda. Değil mi ya? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 buyrun implant testi. bu program discovery channelda cikti ama kopuk parcalar halinde youtubeda buldum tamami yok, alien implant diye aratinca cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 huun said: sopranos izlerken de; katolik rahibin teki budizmi övüp, islamın günümüz kültürüne olumsuz etkilerinden bahsediyor. şaka mısınız, nesiniz? böyle konulara bakışımızı holivut belirleyecekse; ya tony soprano ya tony montana anasını satiiiiiiiim Epic fail! Hollywood? Insanlar izlediklerini sorgulayarak sonuca varmalidir. On yargi ve bilgisizlikle ancak fail olursun. Zeitgeist nedir, Sopranos nedir. /add huun to "avoid" list sir said: peki abd mal mı, elinde sonsuz ve temiz enerji kaynağı varken hala petrolle falan niye uğraşıyo, bizi de uğraştırıyo? mis gibi teknolojisini satsın dünyaya, parasına para katsın..niye petrol uğruna binlerce askerini feda ediyo, işgal ediyo orayı burayı falan, dünyanın anasını ağlatıyo, bisürü de düşman kazanıyo..ne uğruna yani, elinde sonsuz-temiz enerji kaynağı olan ülke böyle mi davranır? amerika bulduğu her yeni teknolojiyi bütün dünyaya pazarlayarak büyümedi mi? apple, microsoft, general motors tarzı, hatta onlardan da büyük bi şirket niye çıkmasın? Zeitgeist'i izlemedin mi? Izlemediysen anlamamissin filmin olayini. Dunyayi yoneten sirketler bellidir: buyuk bankalar ve Oil firmalari. Bu adamlar bildigin guc meraklisi tiplerden baska bisey degil. Adam imparatorluk kurmus petrol uzerinde, sen diyorsun ki bunu cope atalim, yeni teknolojileri kullanalim. Oda kabul edecekti? Diyorsun ki "e ellerinde Zero G var, onla domine ederler yine!" Oyle degil olay. Alternatif enerjiler sadece Zero G ile saglanmiyor, onergeler arasinda ruzgar, dalga, neothermal gibi secenekler var. Bunlar o petrol firmalarinin tekelinde degil. Petrol'un birakilmasi demek bu buyuk sirketlere darbe demek. Benim ingiltere'de ki bir arkadasimin ailesi alternatif enerji uzerinden 30 yildir arastirma yapiyor. Arastirmalari icin para gerektigi zaman bir cok kez petrol sirketleri tarafindan satin alinip projeleri kapatiliyor. Sovereign said: UFO'larla olan ilişkiler doğrudan Amerikan hükümeti altında değil. Araştırıp bulduğum bazı bilgilere göre eski başkan Carter dahil bir kaç farklı Amerikan başkanı göreve geldiği gibi UFO'lar hakkında elde edilen bütün bilgilerin açıklanmasını istemiş kendisine. Hiçbir zaman açıklamamışlar. Yani başkan'ın veya hükümetin hiçbir bilgisi yok bu konularda. Bütün teknoloji ve bilgi zannediyorsam ki emin değilim sadece birkaç yerde yazıyor bu: NRO (National Reconnaissance Office) kontrolü altındaymış. NRO'nun varlığı 1991 yılı civarı açıklandı ve adamlar USA'nin intelligence kuruluşlarından biri. katiliyorum. Bilinene gore Amerikan baskanlari AREA-51'de dahi neler oldugunu bilmez. NRO gibi gizli intelligence gruplar kurulmalarinin amacini yerine getirmek icin gorevlerini devam ettirirler. Drigeolf said: @Sovereign Madem ki bir ateistsiniz, sorgulayan, inanmadan önce fiziksel kanıtlar isteyen bir insan olduğunuzu varsayıyorum. Bu insanlar(bu projedeki devlet görevlileri) bu işten deliler gibi para kazanıyorlar, kitaplar, bağışlar, röportajlar...vs ile. Yani bu konuda yalan söylemeleri için çok ciddi sebepleri var. Sizin yapmanız gereken Ali ne söyledi, Veli ne dedi ile uğraşmak değil, elindeki fiziksel kanıtlara bakmaktır. Bu fiziksel kanıtlar, şu ana dek gördüğüm bütün UFO fotoğrafları gibi silik, ne idüğü belirsiz şeyler olamaz. Ben acikcasi her gordugum UFO fotografi adi altinda ki seye inanmam, Hatta hayatimda acip ozellikle ufo fotograflarina bakmisligim yoktur. Cunku henuz duzgun bir foto cekebilmis bir sivil yok. Fakat videoda da konusan radar gorevlilerinin ellerinde ki deliller, olanlar olayi daha inandirici yapiyor. Bu adamlarda fotograf yok ama radar taramalari, o taramalar sirasinda olan konusmalar falan var. Bunlar bence fotograflardan cok cok daha fazla kredibilitesi olan seyler. Bu adamlarin yarisi para icin salliyor desek, o videolarda resmen topluluk karsisinda heyecanlanan, sesi titreyen adamlar mevcut. Ben o adamlarin oraya yalan atalim diye ciktiklarini inanmiyorum, gerekirse vucut dili okuyan uzmanlar incelesin adamlarin davranislarini, ifadelerini falan. To be continued... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bu arada o NRO konusuna ithafen: NRO'nun official görevi tamamen uydularla ilgili. Amerika'nın bütün satellite'ları, çoğunluğu spy satellite olmak üzere bu adamların kontrolü altında. Ve Yılda 8-9 dan fazla uydu fırlatıyorlarmış yanılmıyorsam. Bu, adamları bütün dünya üzerinde inanılmaz bir gücün sahibi yapıyor. Her ülkeyi, Dünya'nın çevresini (yörüngeyi), bütün uçuş sahalarını vesaire herşeyi görebiliyor adamlar. Sözkonusu buysa, radarlarına giren HERHANGİ bir UFO'yu herkesten önce onlar görür. UFO düşerse direk haberdar olan ilk organizasyon onlar olur. Anında gönderirler birlikleri. Bu yüzden bütün UFO ile alakalı olayların NRO kontrolü altında olması mantıklı geldi bana ve bu yüzden buraya yazıyorum. Gerçek olup olmadığına emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nileppezdel said: Bir devrin bilimkurgusu bir sonrakinin gerçeği olmuşken bizim bilimkurgumuzun onların gerçeği olması çok büyük bi olasılık bence :) Efsane cumle olmus, takdir ettim +rep. Imza yaparim :D Drigeolf said: nileppezdel said: Ama uydularında daha uygun ortam var zaten bu yüzden söyleniyor. Kaldı ki suyun altında yaşayabilirler ve gelebilirler buraya. USO'lar var yani en basitinden defalarca gözlemlenmiş :) Ve yine dediğim gibi bizden çok şey biliyorlar, bizden çoook daha ilerideler, gelip gidebilirler buraya bence. Ki yıllar süren bir araştırma göreviyle de gelmiş olabilirler dev bir ana gemiyle. ABD'nin hayalet uçak teknolojisi varken onların hayalet ana gemi teknolojisi vardır emin ol :) Oradan çıkan daha küçük araçlarla gelip gidip inceliyor da olabilirler. Işıkhızını aşmış olmaları şart değil buraya gelmiş olmaları için. :) Evet çok haklısınız, böyle olasılıklar var ama bu aynen metafiziğe dönüyor, sonra da neden doğaüstü dedin diyorsunuz. Sagan'ın ünlü bir hikayesi vardır garajımdaki ejderha diye, der ki: -Garajımda ejderha var! -Nerde, ben göremiyorum? -Görünmez olduğu için göremiyorsun. -İyi, termal kamera getirdim, ateşten nefesine bakacağım. -Onun nefesi de bizim ilkel aletlerimize gözükmüyor. -Peki her tarafa un saçacağım, üstüne yapışacak. -Olmaz, çünkü bütün cisimler içinden geçiyor onun ...vb şekilde gidiyor, yani akıllı bir insan için bu tür, ne kanıtlanabilecek ne de kanıtlanamayacak hikayeler uydurmak çok kolay. Önemli olan bu değil, bu fikirleri destekleyen kanıtlar. Yani güzel bir fikir her zaman doğru bir fikir değildir ve bunu ayırt etmenin tek yolu ise fiziksel kanıtlardır. Uydular niye gormuyor diye sorulursa, goruyorda olabilir, konferansta NASA'dan bir kadinin soyledigine gore cogu belke yok edildi, ediliyor, basina foto verilecekse editleniyor falan dendi. Aslinda burasi UFO'lara olan inancima ters dusuyor, soyleki; Mars'a "yasam var mi? Su var mi? Bunlari kesfedicez!!1!" heyecaniyla phoenix'i gonderen ve mars'a basarili inis yapinca ziplayarak sevinen NASA'da ki tatli, tombik amcalarin ellerine herhangi bir kanit gectiyse halka aciklamamalari bana ters geliyor. Yani cogu bilim adaminin icinde ki heyecandir o birseyi kesfetmenin heyecani ve paylasmak istemek. Simdi o zaman Nasa'nin bu gizli intelligence orgutlerinin siki denetimi altinda oldugunu dusunesim geliyor. Ama iste soru isaretli orasi. Ayrica o Sagan'in dragon hikayesi olayi hicbir ise yaramiyor bence. Cunku ortada "var ama goremiyorsun" diye birsey yok. Yine Sovereign'in 2. sayfada verdigi UFO Hunters bolumunu izleyin (mumkunse 5 partida). Orda yuzlerce kisi tanik oluyor. 20-30 video cekiliyor, hepside gercek oldugu kanitlaniyor. Videoda oynama yok, efekt degil. Peki nedr o gorunen 3 isik? Bunuda arastiriyorlar. Ufolarin gozlemlendigi 3 noktadan alinan veriyle isiklarin muhtemel boyutu, yuksekligi falan hesaplaniyor. Gazetede "meteoroloji balonu" haberi yapiliyor. Bakiyorlar ki 3 isiktan 2'sinin arasinda ki uzaklik 6 Boeing 747 ucagina es deger... Sonra bu 3 isigin bir yada daha fazla USAF ucagi olmadigini cunku bir noktada bekleyip ilerledigini ve gozlemlemenin uzun surdugunu hem taniklar soyluyor hem videodan acikca goruyoruz. Ayrica bilgisayarda isiklardan biri video stabilizer ile sabitleniyor ve diger isiklar MILIM formasyonu bozmuyor. Simdi bunun aciklamasini istiyorum ben. Daha bitmiyor, hadi sirf amerikada olmus olsa bu muhabbet desek, akla "ordu gizli, uber birsey test ediyor" diye ucabiliriz. Ama bu olay Amerika'nin uc ayri noktasinda 3 gece sirayla gozlemleniyor, ardindan Avusturalyada gozlemleniyor. Oda kalmiyor ayri olarak Antalyada video var. (antalyada kini seti yayinladigi icin cok inanmiyorum acikcasi, adamlar yalan soylemek ve para kazanmak icin kurdu SETI'yi, kanitim var diyebilirim, arkadasla is gorusmesinde olan muhabbetten :D) Herneyse, bu 3 gun icinde gozlemlerin birinde bir helikopter goruluyor nesnenin yakinindan gecerken. USAF'i ariyorlar "bilmiyoruz" diyorlar. Pilotlar birligi araniyor, butun pilotlar arastiriliyor kimdi o diye ama bulunamiyor, kayidi yok. Sonra USAF'tan (United States Air Force) biri kontak kuruyor, "dediginiz saatte ve o bolgede ucan bendim diyor, isiklari farkettim" diyor ama is'i tehlikeye girer diye isim vermiyor. Ama yani bu olay cooook enteresan ve mantikli baska bir aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bu arada Zeitgeist filmlerini izlemiş olan herkes için söylüyorum: Birazdan linkini vericeğim bir video var 7 bölümlük. Andromedalılar dediği uzaylılarla temasta olduğunu iddia ediyor. İnandığımı söylemiyorum ama bir izleyin bence.. Adamın anlattıkları konseptleri kavramaya çalışın. İlla inanmak zorunda değilsiniz, açık fikirli olun. Bittiği zaman Zeitgeist Addendum ile bir bağlantı kurabilecek misiniz bakalım merak ediyorum :) Eğer yaparsanız bu dediklerimi, düşüncelerinizi bana iletin lütfen. Link: http://www.youtube.com/watch?v=XY62dy2w5Ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bu video herkes için. Kesinlikle dinleyin. http://www.youtube.com/watch?v=Wep5b1e_Cjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 1986'da Istanbul'da Amerikan ordusu 5 adet nukleer baslikli fuze sakliyordu. Belki hala istanbuldda duruyordu o fuzeler kim bilur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Leopar, evet parca parca videolar, ben su asagidakini buldum, senin kinin baslari var. Konusan adama dikkat. Discovery channel'da yayinlanmis o programi bulmak lazim. http://www.youtube.com/watch?v=T87tdVUtLV4 Biriside sunu yazmis videonun altina, katiliyorum: said: people are coming out that have no interests in mind except to educate. Notice the elderly are all coming forward? Very strong credible sources. They know if they talk while in the service its jail.These people know the truth and are most likely feeling guilty about this. they want to be remembered for what they did and not what they didn't do. This could be a slowly released effort to bring the people up to par without having a huge panic. EDIT: Programin adi Close Encounters: Proof of alien contacts. Buldum youtube'da. Birde Proof of alien life var sanirim ayri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Alo biri beni kurtarsin, oyle konulara gittim ki noooluyor lan oldum. Annunaki, Sumerler, Nephilim. Alo ne bunlar sdfsfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 çok fazla kaptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bu son postundaki yaşlılar artık programlara çıkıp her tarafta açıklamalar yapmaya başlıyorlar dedin ya.. Bu videoda bizim radyocuyu yaşlı adamın teki arıyor, US air force'ta çalışmış. Adamın dedikleri İNANILMAZ. http://www.youtube.com/watch?v=U62yG7pWBiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 konuyla o kadar alakasiz bir mesaj atmisim ki oha yani. benim bir sorum var gencler, bi ufo gorduk diyelim hangi makama bildiriyoruz bunu? polise mi gidiyoruz nedir? yada amerikada biri gordu kime soyluyor? neden ufolarin goruldugu her yer MUTLAKA bir amerikan askeri hava ussune yakindir? ufolar, marduk vs. ile ilgili seyler izlemek insanda merak uyandiriyor ve hayal gucunuzu aciyor. ama kendinizi cok kaptirmayin yukarda da dedikleri gibi. yada kaptirin bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Türkiye'de UFO gördüğünü polise ihbar etmeye kalkarsan, alacağın cevabı özetleyen www.itiraf.com'dan bir alıntı: itiraf.com said: mtarik, Erkek , 33 , Bursa 1 yıl 5 ay 1 gün önce gönderdi. Türk polisi ve UFO Eveeet, şimdi de o kocaman alkışları Antalya'da UFO gördüğü için polisi arayan vatandaşa 'havadayken yapabileceğimiz bir şey yok, inerse tutuklarız' diyen yurdum polisi için alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Sovereign son video inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=HEGBNbqBWeU Bu o buyuk konferanstan evvel yapilan Larry King programi. Katilanlarin anlattiklarina bakin. Bu olay cok buyukte neden TV'lerde gormedik biz ya. EDIT: Rendlesham UFO case - Suffolk UK, Dec-1980 google it. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 e çünkü ciddiye alınmıyor böle şeyler o yüzden :) ufomu? ne ufosu fazla sw izlemişin sen ^_^ diyorlar. hele zaten kaynak olarak internet kullanınca dediğin gibi nephilim felan çıkıyor iyice uçuyor saçma sapan oluyor :) o disclosure project hedesini ben teaa 2002 de izledim, ne beklersiniz böle bi şeyden sora, büyük bi şok bi anda ortaya çıkan şeyler felan? bi kısmının hapse girmesi dışında tek bir gelişme olmadı o tarihten sora, siteleri bile nerdeyse aynı yeni çıkartıp satmak istedikleri kitapların reklamları felan deişior arada :p sallayan yok ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Son birkaç gün içinde izlediğim videolar ve dinlediğim rekorlardan sonra çok yakın bir zamanda resmi olarak extra-terrestrial'ların varlığını açıklayacaklarına inanmaya başladım. 2009'da olmazsa önümüzdeki 10 yıl içerisinde kesinlikle gerçekleşicek bu. Arkadaşlar insan ırkının tarihinde bir dönüm noktasına şahit olacağız :) UFO kelimesini duyunca dalga geçen her insanın yüz ifadesini görmek istiyorum o saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Aynen aynenm bende hala videolari, interviewlari izliyorum. Yatmadim, burda saat sabah 8:40. Simdi disari cikip parka gidip "BENI ALIN BENI ALIN" diye bagiricam gok yuzune. Rendlesham UFO case - Suffolk UK, Dec-1980 Bunu inceliyorum simdi, hikayesi su: said: Speaking about the December 1980 Rendlesham Forest UFO case were Installation Commander Charles Halt and Security Officer James Penniston. Halt described seeing indentation marks in the ground, while Penniston shared his first hand view of the triangular craft that landed in the woods. It was 9 ft. long, appeared as smooth black glass, and had red & yellow lights in various clumps that seemed to be "part of the fabric of the craft itself," he said. Penniston told of seeing the craft lift up off the ground, hover and then shoot off in the blink of an eye. Nick Pope, formerly with the UK's Ministry of Defence, described the Cosford Incident, in which a vast triangular-shaped craft was tracked flying over two British military bases. The craft emitted a low frequency hum, shot a narrow beam of light down into the countryside, and accelerated to the horizon at an extremely high rate of speed, he detailed. Ekip inen araci 45 dakika boyunca inceliyor. Simsiyah ozel bir camdan olustugunu rapor ediyorlar, hic bir motor, kapi, pencere belirtisi yok. Isiklari var ama sanki aletin yuzeyine gomulu. Uzerinde semboller goruyorlar ve James Panniston not ediyor sembolleri: http://img355.imageshack.us/img355/7365/ufosymbolsze9.jpg 45 dakika sonra UFO power-up oluyor, isiklari parliyor, bunlar geri kaciyor, defansif pozisyon aliyorlar cunku hostile mi oldu falan diye tirsiyorlar, alet sessiz havalaniyor, agaclara yonelip birden yukari dogru inanilmaz hizla gidiyor. Simdi ingiltere yayinladigi ufo belgelerinde bundan bahsetmis sanidim. Ulkeler birer birer yayinliyor, en son gecen sene buyuk toplanti olmus, yukarda koydugum Larry King videosu 2001'de degil 2007'deki toplantidan once yayinlanmis. Bencede yakin bir tarihte cok daha fazla sey su yuzune cikacak. O radyo konusmasida Subat 2008'de bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar