Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bugün format atıp windows u yeniden kurdum, işler ters giderken bir de bunlar kayboldu... birisi çözüm getirirse sevinirim. ayrıca bir sorum daha var. dun bazı dosyaları cd ye çektim, bugun cdlerin bazı kısımları okunmuyordu. onun sebebi nedir, writer mı eskidi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bariz bi cozumu yok, microsoft logoff olduktan sonra bilgisayari kapatmadan tekrar login olmanin problemi cozecegini iddia ediyor. Ben bu problemle karsilastigimda bu sekilde cozuyorum problemi en azindan. sistemi geri almak fln cozum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 neden oluyor peki bu, daha önce hiç olmadı bana. sp3 yukledim ondan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sp2 ve sp1 dede oluyordu, nedenine dair hicbirsey bulamamistim ben. Sadece bu apache cozum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 log off olup tekrar log in olmak da bende işlemedi :s ayrıca bir sorum daha var. dun bazı dosyaları cd ye çektim, bugun cdlerin bazı kısımları okunmuyordu. onun sebebi nedir, writer mı eskidi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bi kac defa denemek gerekebiliyor log off/in i. cd meselesini bilemiyorum, writer miladini dolduruyor olabilir dedigin gibi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ilgili servis kapaliysa ondan olabilir de, servis hangisi bilmiyorum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 valla sistem yeniydi, bir daha formatlayıp windowsu yeniden kurdum. ama sorunun çözumunu bilen veya bulan yazsın da bir daha başımıza gelebilir, birisinin başına gelebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar