levdem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Holy said: ASUS al. 2 yıl garanti de ben veriyorum bozulursa bana gel. heheheheh >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Holy said: ASUS al. 2 yıl garanti de ben veriyorum bozulursa bana gel. Ben bu garantiyi veremem. Yerinde olsam asus alırdım bu lafın üstüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 BiTcH_oFBaT said: pogodi said: roket adam said: Asus da beklediğiniz kadar iyi çıkmayacak. Kullanmamıştım daha önceden ve izlenimim oldukça iyi yöndeydi fakat arkadaşımın makinasını sıkça kullanıyorum ve açıkçası benim kullandığım acer'ı kasa kalitesi bakımından daha iyi buluyorum. donanımhaber'e bakabilirsiniz, bilek koyma yerleri ağarmış asuslara. hatta paticikte de pogodi nin bilgisayarının menteşesi çıkmıştı ki bu da çok sık yaşanan bir sorun. ben acer kullanıyorum ve bilgisayarımın menteşesi yerinde tamam mıa. utopia o ^^ acer kullanıcısı kendisi zaten :D bende mi acer alsam. arkadaşın dediğine göre 4 arkadaş almışlar ve 2 si sorun yaşamış. birinin anakartı bozulmuş direk hatta. gözüm korkuyor acer iyidir arkasında ihlas holding var hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar