alperozg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 datron aero Z500 series ZW1L arkadaşlar çok acil bu laptopun driverlarına ihtiyacım var, emanet bir bilgisayar format atıcam ama driverları bulamıyorum zaten sorunlu şu an. arama motorlarındanda birşey çıkaramadım 2-3 sayfa sadece forum sayfaları sonucu veriyor(bi sorun var) vaktini ayırıp araştıranlara şimdiden teşekkürler. edit: 5 dakikadır sayfayı yeniliyorum, o kadar acil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 datron ana sayfadan yüklenmiyor mu? www.datron.com.tr hatta tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 datron official site fln diyede arattım ama tık yok, datron.com da aradığım değil sanırım bulamadım edit: tr şeklinde denemeiştim sende sonradan eklemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 şurada sürücüler var. ama z500 göremedim ben. aa ZW1L imiş. üstten ikincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 2 mesaj yukarıda aradığın sürücüler mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 saolun arkadaşlar sayenizde hallettim, işte paticiğin gücü 10 dakika sürdü sürmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bugün tekrardan lazım oldu driverlar.. direk bu başlık geldi aklıma.. laptopta iyi dayanmış 2 sene format atmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar