Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo aldırıcı bulk siparişi.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

kreatin kullanacaksanız önce iyi bi araştırın derim yan etkileri falan olabiliyomuş bünyeye göre. protein tozlarının zararı yok diye biliyorum ama. body building yaparaktan protein tozu tavsiye ederim kilo almak isteyenlere. bi arkadaş kilo almaya çalışıyodu böle manyak gibi, 2-3 ay vücut kasıp protein tozu kullandı sanırım 7-8 kilo aldı. tabi bu bahsettiğim arkadaş normalde de spor yapan bi insan. sıfırdan başlıcaksanız daha uzun sürebilir.

/ha bide bodoslama göt göbek şeklinde kilo almak isteyenlere her gün 3-4 bira içip 3 öğün dürüm falan tarzı şeylerle beslenmelerini öneriyorum. 1 yıl sonra nası kilo vercem diye düşünmeye başlarsınız :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende çok çektim zayıflıktan hala çekiyorum.Ama sorun gerçekten bizde yediğimi zannediyorum ama yemiyorum aslında.Son zamanlarda kız arkadaşım sayesinde zorla yedire yedire ki kusma aşamasına kadar geldiğim çok oldu.Midemi genişlettim diyebilirim bi 6-7 kilo aldım şu anda durdu ama biraz daha alabilirsem daha iyi olucak.Gerçekten kusana kadar yiyin başka yolu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...