iorek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sabah 10 dan beri patch yukluyorum daha yüklüyorum saat 3.30 oldu bunu maunel yapamıyomuyuz arkadaslar sitesinden felan cok sinirlendim oyunu aldım oynayamadım bile cok kızdım patch yaparken yanlıslıkla kapattım geri acdım simdi hic ilerlemiyo :S kafayı yiyecem daha dk 1 gol 1 bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yeni konu acmaya gerek varmi patch indiremedin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bir sinirle yazdın heralde hiç bir şey anlamadım kusura bakma, patch yavaş yukluyorsa haklısın ama yapabilcek bisi yok malesef, 78 mb lik patch in yuklenmesi 6 saat surmustu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iorek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ben soruda sormusum bak dikkatini cekerim manuel indirebilecegim bi yer varmı demisim onu gectik saat 6.30 bitti patch olayı simdide dll hataları veriyo cıldıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dll hatası alıyosan direct x'in son surumunu yuklemen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 iorek said: ben soruda sormusum bak dikkatini cekerim manuel indirebilecegim bi yer varmı demisim onu gectik saat 6.30 bitti patch olayı simdide dll hataları veriyo cıldıracambende cevap vermişim bak dikkatli bak,dll sorununuda www.dll-files.com sitesinden halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar