sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 buyrun arkadaşlar, aldım bugün gerekli şeyler'den 35 milyona 5 taksit...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Güzelmiş, hayırlı olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 saolun. fotoğrafı telefonla çektiğim için baya dandik çıkmış neyse artık kalite bi foto makinesiyle çekince koyarım. stephan marbury de aldım da, daha kurmadım. garnett, jordan (veya o yoksa kobe) ve shaq sırada. rüya takımı kurucam =) edit: jordan yokmuş, garnett de kasım ayındaki seride çıkacakmış. ilk 5'imi tamamlayamacam yani kasım ayına kadar... WOW'la beraber bunu da bekleyecez. pfff [signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 07 Mayıs 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 megavizyonda nba war abi 19 milyon sanirsam ama istedigini bulabilir msn bilemem
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 19 milyon mu? kazığı yedik desene =P şaka bi yana 19 milyona ya küçükleridir, ya da artık satmayan series2'den shareef abdul rahim falandır.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar