Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nereden figür bulabilirim (ufak süperkahraman, nba oyuncusu heykelcikleri)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim arkadaşta metallicanın heykelcikleri aynı nba heykelcikleri gibi bendede futbol olanlalarından var.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
izmirde bi yer de satılıyor ama cok pahalı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
taksimde ki megavizyon'da arka tarafta görmüştüm. Bu son çıkanlardan sanırım daha ufak olanlar dı sanırım.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
beşiktaş'ta kabalcı'da buldum ben zaten bu dediklerimi

ama 35 milyondu. daha uygun fiyatlı bulabilir miyim diye arıyodum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Admin
Mesaj tarihi:
Nişantaşı gereklişeylerde bulabilirsin kadıköy hanındada spawn action figurleri ve nbanin figurleri vardı en son natilus megavizyondada nbain figurlerini görmüştüm.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 05 Mayıs 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
ntv deki nba stüdyoda GEREKLİ ŞEYLER diye bir yerden alıyorlar

gerekli şeyler harika bi yer taşınmışlardı adresi aklımda deel hatırlayınca werirm istanbula gdince mutlaka uurarım oraa frp oyunları cartoonlar bööle fantastik fantastik şeyler war orda mutlaka bulursun[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Mesaj tarihi:
@virus:
kadıköy hanı dediğin yer nere aceba?
fiyatlarını hatırlıyor musun ?

@herkes: bir de gerekli şeyler'in yeni yeri neresi biri tarif edebilir mi?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
teşvikiye camii'ydi sanırım. onun dibinde bi taksi durağı var. ordan sağa gir, snra bi sağa daha gir. orda azıcık ilerle sağda görceksin.
gerekli şeylerde 34 milyona aldım ben lebroncuku.
ama sen o dediğim taksi durağına sorarsan daha iyi tarif ederler, çünkü eskisi kadar net hatırlamıom. yani nişantaşı ışık ın sokağında o cami. onun paraleli de gerekli şeyler işte.[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
tamam ya 34 milyonsa. beşiktaş'ta ben 35'e bulmuştum ya.

eyvallah. yalnız michael jordan varsa gerekli şeyler'de ancak o zaman gidebilirim. çünkü beşiktaşta yoktu jordan. (zaten tim duncan alacam o allahın emri de)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
hatırladığım kadarıyla:
nash, amare, nowitzki, c-webb, lebron, garnett, malone vardı bi de sanırım.
yani daha vardı da ben bunları hatırlıyorum. jordan yoktu, ama ben 3-4 ay önce falan aldım sanırım, yani yenileri gelmiş olabilir.[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 06 Mayıs 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
hatırladığım kadarıyla:
nash, amare, nowitzki, c-webb, lebron, garnett, malone vardı bi de sanırım.
yani daha vardı da ben bunları hatırlıyorum. jordan yoktu, ama ben 3-4 ay önce falan aldım sanırım, yani yenileri gelmiş olabilir.

allah be. garnett + duncan almak şart. ama 68 milyon. cört diye girer. kredi kartı ve taksit imkanı var mı ahua =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Admin
Mesaj tarihi:
Gerekliseyler=avaturk hedesi sanırım zamanında gerekliseyler.com un direk olarak avaturke link vermesiylen yayıldı ,2si birbirinden farklı kuruluşlar ama birbirleriylen iş yapıyorlar diye biliyorum.
LvL_Sabo kadıköy sahilde sor tarif ederler kadıköy sahilden akmarın arka girişinin yolunu tut gelmedne görürsün zaten.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

[Bu mesaj Virus tarafından 06 Mayıs 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben kadıköyü bilirim de. kadıköy hanı nedir yahu. kadıköy çarşısını mı diyosun? army shop falan olan?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Admin
Mesaj tarihi:
Evet çarşısı olacak :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
  • Admin
Mesaj tarihi:
Açıkcası okadar hatırlamıyorum ama o dediğim girişin bir alt katında olması lazım nba figurleri satan dükkanlardan biri sadece çizgi roman dergi satıyor birde küçük bir bölümdede spawn nba figurleri wolwerine filan oyuncakları var.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
  • Yeni Oluştur...