Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 niye erken bitti bukadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 erken başlıycak diyolardı bu hafta ondandr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 10.30 da başladı, bugun kavak yelleri yoktu bayram nedeniyle onun zamanında başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hıı ben 1'de başladım izlemeye tabi. oynayıp durmasınlar şunların saatleriyle yahu geç olsun abi ben o saate kadar yapcak bişeyler buluyorum o saatten sonra boş kalıyorum okan bayülgen izleyiciside zaten o tür izleyicidir yani. erkene almak manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bende belirttim zaten erken başladıgından dolayı erken bittiğini neden bana +1 yapmayıp uzun uzun anlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar