SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Artık delik değil o cep direk yırtıp almışlar o cebi. Peder beyin işi giyim üzerine perakende satış malumunuz bayramdan önce işler açılır insanlar bayramlık ihtiyacını giderirler vs. bu durumda haliyle bizimde işler tavan yapar, yapmalıydı. Normalde arife öncesi mağazada daha önce çalışmış elemanlar aranır ben abim falan toplanır mağazaya yardıma giderdik hatta abartmıyorum yetişemezdik dayımın geldiğini hatırlıyorum yardıma. Yani arife öncesi, arife günü toplam mağazada 10-11 kişi çalışırdık ve yetişemezdik iğne atsan yere düşmezdi. Normal günlerde 4 kişi çok rahat idare eder mağazayı. Bugün saat 8 de çıktım halısaha maçına gittim o derece boştu mağaza normalde bayramlarda gece 01.00 gibi yorgunluktan bayılır mağazayı kapatırdık. Eve gelince pedere hasılatı sordum öle bi rakam söyledi ki yani tipik bi cumartesi günü kazancı. Kişisele açmadım çünkü dikkat çekmek istediğim nokta bu bayram bizim işler kötü gitti muhabbeti değil vatandaşın alım gücünün bu kadar düşmesi. Gerçi insanımızın cebi hiç rahat etmedi ama en azından önceki bayramlarda kendi ihtiyaçlarından vazgeçseler dahi çocuklarının yüzü gülsün diye evlatlarına bayramlık alma ihtiyacı hissederlerdi. Yok yani bitirmişler vatandaşı bugün bu acı gerçek gazete sayfalarından televizyonlardan değil birebir canlı olarak yüzüme çarptı. Üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kriz filan yok, abartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 teget gecti o kriz bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hamdolsun dememişin moruk bi editle sana zahmet edit: yazım yanlışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 olanıda harcamıyo insanlar ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 7yıl önce kıcıma kacan kazık agzımdan cıkıcak nerdeyse.kömür,makarna vs. yardımlar ile oy toplasın bu iktidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kanks bende para var ayıp yapıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ehuae eyvallah baboli o diilde keşke garbage a açsaymışım konuyu neyse trolleneceği varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar