Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 dvd de tome 3 bozu.. normal pc ye kopyalayıp ordan yükliim dedim. yine hata verdi -_- soru 1) bilinen bir problem falan mı? soru 2) torrenti olan var mı soru 3) us bulabildim, us nin tome 3 ünü alsam çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Aldıın yere gidip kafalarına vursan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 elindeki key ile download edebiliyorsun bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 abi kota kota, başımı yiyor direk :( aldığım yer de sendit. adamlar uğursuz ya zaten dvd nin 8 gb olduğunu görünce dedim hass kesin bi arıza çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Yakınında birisi varsa versin artık CD'yi xD Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Aklıma ilk gelen bulunduğun şehirde birinin sana dvdyi kopyalaması veya git oyun satan dükkanlara bak. Kaçak sunucularda oynayan epey adam var ve cdciler onlara satmak için fırsat kolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 saolun dostlar :D yakında arkadaş var tabi de yarını beklicez işte tüh yıkıldı hayallerim. başka dvdrom ile denemeye falan çalışayım. olmadı torrentden bi tane tome 3 indiriom artık. edit: eveeet, bana başka arkadaşından dvd al dediler ben dvdrom aldım ve sorun halloldu, çok sağolun ahali, tenks so maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar