BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Makinamın sorunları bitmiyor. Power supply değişti format yedi, power suppluin anakatrı girişi yanmış onu filan hallettiler.neyse makina cillop gibi çalışıyor da kapanırken kapanmıyor? bilgisayarı kapat diyorum.Simsiyah bir ekran sag alt tarafta da cursor yanıp soınuyor oyle kalıyor makina. tusa basıp kapatmak zorunda kalıotm ve her seferinde scandisk çekmekten bıktım napmam lazım arkadasLar ?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 xp'mi 98'mi birde hangi antivirüsü kullanıyorsun?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bendede var ayni sorun bilg kapat diyorum kendisi kapanmiyor siyah biekran uzerinde simdi bilg.inizi kapayabilirsiniz. yaziyor. nedenini bilen var mi? win xp mcafee kullaniyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 win me[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 denetim masası -> güç seçenekleri -> APM kısmındaki "Gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir" i İşaretle.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar